Megdöbbentő, hogy a járvány közepette is politikai akciókat űz a balliberális elkötelezettségű PDSZ – mondta az M1 híradójának Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár.

Terroristákhoz hasonlította az államtitkár a pedagógusok szakszervezetétFotó: kormany.hu

Maruzsa szerint a PDSZ nyíltan az érettségi megakadályozására buzdítja a pedagógusokat, ezzel az érettségiző fiatalok jövőjével is képes játszani.

Javaslom nekik, hogy fontolják meg, módosítsanak nevet, vegyék fel esetleg a Vörös Hadsereg Frakció elnevezést, ez sokkal jobban lefedné a tevékenységüket

- tette hozzá az államtitkár.

A Vörös Hadsereg Frakció (németül Rote-Armee-Fraktion, röviden RAF) egy szélsőbaloldali terrorszervezet volt, amely 1968 és 1998 között tevékenykedett Nyugat-Németországban. Kezdetben olyan neves értelmiségiek is rokonszenveztek a csoporttal, mint Sartre és Heinrich Böll – tette hozzá az atv.hu.

Maruzsa Zoltán a kemény szavakkal arra reagált, hogy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) korábban közleményben tudatta, nem hagyja, hogy 85 ezer gyereket és 6 ezer pedagógust "rángassanak" be érettségizni a járványügyi veszélyhelyzet kellős közepén. Ezért koordinált szabadságkivétellel akarja megakadályozni a májusban megtartandó érettségit. "Most szüntesd be a munkát!" – szólította fel a szakszervezet a pedagógusokat.

(atv.hu)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Érzitek már magyarok, hogy miért kell ezt geci bandát eltakarítani...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Nessy: Nem gondolom, hogy ez a liberális oktatási kultúrharc jót tesz minden pedagógusnak, diáknak.
Nem gondolom, hogy a PISA teszt kitér ideológiai kérdésekre. Ha mégis, akkor régen rossz. Tanárnak, diáknak.
Nessy
@Eriksson: Viszont pl. a szövegértésre kitér! Párt preferenciákra viszont nem! Jelenleg, ha jól tudom, éppen illiberális NAT készült! Annyira bíznak a sikerben hazánk nagyjai, hogy ami biztos az biztos, a magán oskolába járatják a csemetéiket, nem a körzeti általánosba,majd később középiskola, egyetem, a liberális nyugaton! Ausztria, Anglia,USA etc.
Eriksson
@Nessy: Ki-ki tehetsége szerint nevelteti a gyerekét. Nem biztos, hogy az övé okosabb lesz, csak "jobb" társaságban fog forogni. Tudod, a kapcsolati tőke határoz meg mindent. A múltban, jelenben, s a jövőben is.

Ha megnézed a NAT ajánlásait, a pedagógusok igen széles témakörrel dolgozhatnak. Uram bocsá', akár saját ízlésüknek megfelelően is.
kokopelli
Akiket ez a "bőrfejű" idéz (Baader & Meinhof brigád) csak egyszerűen terroristák voltak! Ők magukat kommunistá-
nak titulálták magukat,annélkül hogy tudták volna,hogy mi is az a kommunizmus!Lett volna alkalmuk a nagy SzU-ba emigrálni,de a luxus nagy úr volt!
A Fidesz minden baromságot kikeres,és úgy fordítja meg,ahogy a propaganda éppen kívánja!
Emlékszem,hogy az az idő nyugaton,a hirtelen felvirágzott gazdaság,ill. gazdagság,és azzal paralell az "én minden
den ellen vagyok!" korszaka volt!Nem kellene részleteket kiragadni a történésekből,mert hamis lesz!
legott
Ez, hogy néz ki?
Hogy mer ilyet mondani, ez a kis geci?
Ez úgy néz ki, mint a hüvelykujjam, amire rárajzolok tollal egy emberhez hasonlító arcot.

Elképesztő, ahogy az összes kibaszott ronda, vérhülye, büdös paraszt összegyűlik a Fidesz égisze alatt.

UNDORÍTÓAK A KINÉZETÜKBEN, A LELKÜKBEN, A LÉTÜKBEN, A GONDOLKODÁSMÓDJUKBAN, AZ IDEOLÓGIÁJUKBAN, AZ ISTENTELENSÉGÜKBEN !!!

Magyarország a hülyék paradicsoma lett !!!
Ez szürreális.
Ennyire hülyék nem lehetnek a magyarok! Vagy mégis?
Borsodi
@legott: Ezek szerint,nálunk a világon nincsenek idiótább emberek mint itt.A pedagógusok védenék a diákokat és ez az államtitkár a vörös hadsereghez hasonlítja őket.Ha úgy lépnének, lépnénk fel azt hiszem rend lenne sok ember fejében.
Annak ellenére,hogy megmondták abban az időben tetőzik a járvány,mégis kitennék az embereket diákokat a fertőzésnek.Nagy baj van az agyal ha ezt megteszik.Mert ha a pedagógusokat a vörös hadsereghez hasonlíthatta egy államtitkár,én tanulatlan munkás mondhatom,hogy ez szándékos népirtás lenne.80-100 ezer embert mozgósítanának buszokkal vonattal utaztatnák őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.