Megdöbbentő, hogy a járvány közepette is politikai akciókat űz a balliberális elkötelezettségű PDSZ – mondta az M1 híradójának Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár.

Terroristákhoz hasonlította az államtitkár a pedagógusok szakszervezetétFotó: kormany.hu

Maruzsa szerint a PDSZ nyíltan az érettségi megakadályozására buzdítja a pedagógusokat, ezzel az érettségiző fiatalok jövőjével is képes játszani.

Javaslom nekik, hogy fontolják meg, módosítsanak nevet, vegyék fel esetleg a Vörös Hadsereg Frakció elnevezést, ez sokkal jobban lefedné a tevékenységüket

- tette hozzá az államtitkár.

A Vörös Hadsereg Frakció (németül Rote-Armee-Fraktion, röviden RAF) egy szélsőbaloldali terrorszervezet volt, amely 1968 és 1998 között tevékenykedett Nyugat-Németországban. Kezdetben olyan neves értelmiségiek is rokonszenveztek a csoporttal, mint Sartre és Heinrich Böll – tette hozzá az atv.hu.

Maruzsa Zoltán a kemény szavakkal arra reagált, hogy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) korábban közleményben tudatta, nem hagyja, hogy 85 ezer gyereket és 6 ezer pedagógust "rángassanak" be érettségizni a járványügyi veszélyhelyzet kellős közepén. Ezért koordinált szabadságkivétellel akarja megakadályozni a májusban megtartandó érettségit. "Most szüntesd be a munkát!" – szólította fel a szakszervezet a pedagógusokat.

(atv.hu)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Érzitek már magyarok, hogy miért kell ezt geci bandát eltakarítani...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Érzitek már magyarok, hogy miért kell ezt geci bandát eltakarítani...
Yoda69
Mocskos náci fideSS.
Az érettségit el lehet halasztani 1 hónappal semmi sem fog történni.
Az olimpiát 1 évvel toltak el.
Első a biztonság gecik!
Borsodi
Akkor a kormányt mihez hasonlíthatjuk? Veszélyes a pedagógusok szakszervezete,de már nem soros irányítja őket ezek szerint.
olivetti
Jó, akkor Fidesz meg legyen FIatal DEmensek Szövetsége!
Pálinkás Pál
Jé már...a pedagógusoknak van esze...ennek a kopasz b@zeránsnak viszont nincs...
Gyütt Mönt
A vezérkar nem veszi észre, hogy a pedagógusokat Gyurcsány, Soros és Brüsszel irányítja.
justhpeter
@Gyütt Mönt: Ha ez így van, mennyit ér a vezérkar ?
Persze itt nem erről van szó, hanem arról, hogy Maruzsa is, mint a többi NER-lovag szeretne a vezér kedvében járni, de általában veszít. A terrorszervezetek dolgában pedig korábban kellett volna megszületnie, mert a "Rote Armee Fraction" dolgában lett volna lehetősége némi ismeret felszedésére. Azonban mint tudjuk a nemzeti keresztény oldal a tudást születésétől fogva magában hordozza, így további tanulásra nincs is szükségük.
Ahogy mondják, mindegyikünk kormánytagnak születik, csak némelyikünk tovább tanul.
Béla333
Így van ez, ha párbeszéd helyett egymás eltiprására játszunk...
Gauntlet
Soros, moszat, gyíkemberek, stb nincsenek is megemlítve? Csalódott vagyok emberek, csalódott!
csipetke
@olivetti: 01:08 Demensnek demensek,de már kicsit se fiatalok.Ez a banda volt kiöregedett kommunistákból áll,akik a gazdájukkal együtt csak akasztott emberek nem voltak még.Igaz,ami késik,nem múlik...
nezelodo
Már megint csalódtam. Ennél azért többre tartottam Maruzsát. Remélem azért nem súgógépről olvasta a Habony látomásait a stúdióban, mint Orbán a templomban a Miatyánkot...
Előremutató, hogy már úgy 1964 körüli időt vizionál, pedig arra utaló jelek is vannak, hogy még az 1949-1956 közti időszakon sem vagyunk túl.
tudode
Az államtitkár aláhúzta alávaló minősítésével, hogy szokásukhoz híven nem egyeztettek a pedagógusok szakszervezetével!
.
Ha esik, ha fúj, ha életről, halálról, gyermekeink egészségéről van szó az van, ami a trottyos gatyás álmatlan éjszakáin kispekulál, mert

AKI TISZTESSÉGESEN VISELKEDIK KIHOZZA A CSATATÉRRŐL, AKI NEM, ARRA LÖVET a sorban álló bársonyhokedli várományoSOKKAL!
.
Szinte minden szinten embert próbáló lehet pályatévesztett őféleségét szolgálni!, mert egy NÉGY GYERMEKES APÁNAK több felelősségtudattal kellene rendelkeznie!
.
Történelem szakosként tudatában kellene lennie azzal, hogy őfélesée Adolf reinkarNÁCIÓJA!
kereső
Igazán kár volt Maruzsa államtitkárnak történelemtudományból doktorálnia. Hiszen semmit nem tanult a történelem tanitásaiból. Mindig elcsodálkozom, hogy ezek az ifjú titánok miért is ragaszkodnak a diktárokhoz, a diktatúrához. Hiszen a puha átkos idején születtek, voltak gyermekek- már a szabad Magyarországon élték fiatal életüket- akkor tanultak, nyitott világot láttak. Akkor miért?
Aki Én
Szomorú, hogy a Zoli Czakó, meg a Béluska Lakatoséktól, a fészbuk két géniusza ennek is örül. Igaz, látszólag ezt sem értik.
Tény, hogy buták mint a föld, képtelenek használni parányi agyukat, nekik mindegy mit, csak a fidesz mondja. Összeadni már nem tudják.
Na, most képzeljük el, ha valóban az ilyenek lennének többségben.
Á, már rég kipusztultunk volna...
Qqberci
Ennek a seggfejnek mindenki terrorista, akinek véleménye van vagy ért valamihez?...
human
A köztévé annyira szánalmas. A bemondó szóról szóra bemondta Maruzsa szövegét, majd beadták Maruzsát ahogy felolvassa szóról szóra ugyanezt a szöveget. Annyira nyilvánvalóan pártpropaganda a köztévé hogy erre még komcsi elődei is azt mondanák ez azért színvonaltalan.
ómió
A "Vörös Hadsereg Frakció" szabotázsakciója rendkívüli helyzetben mégis, mihez hasonlítható?
solidedge
Az M1 tegnap a PDF-et balliberálisként jellemezte. Mert ugye vagy Soros vagy balliberális. Ennyi szókincsre telik a hülyéknek.
Eriksson
A PDSZ egy anarchista szekta. Bármi történik, mindig az ellenkezőjére buzdítanak.
Szegény pedagógusok. Szegény gyerekek.
kissé felnőttem
maszuzsika náladnál nagyobb oktatási nyirfácska aligha létezik.forditva ülsz tán te is a lovon?Te meg a hivatkozásod az már tudd a legsőtétebb az 50 szürke árnyalatában. Vörös hadsereg frakció és te akkor? Ez a nép választott meg senkiházi?:igy és ezzel szolgálod meg?
balos
Hát erre már csak egy SS féreg képes!Természetesen ö is egy aki szervilisen kiszolgálja a nemzet eláruló maffiát!
simmering73
Nálatok nagyobb terrorista még nem volt ebben az országban.
Nessy
@Eriksson: nem baj! Szeptemberben ha belegebed is diák, pedagógus, jön az új csoda NAT, és minden rendben lesz! Hogy a tudással is? Majd kiderül a legközelebbi PISA tesztnél.
kulabombaafityiszre
A pdsz,ha olyan lenne raf,akkor maruzsának már régen kampó lenne valamelyik kocsi csomagtarójában.
Eriksson
@Nessy: Nem gondolom, hogy ez a liberális oktatási kultúrharc jót tesz minden pedagógusnak, diáknak.
Nem gondolom, hogy a PISA teszt kitér ideológiai kérdésekre. Ha mégis, akkor régen rossz. Tanárnak, diáknak.
Nessy
@Eriksson: Viszont pl. a szövegértésre kitér! Párt preferenciákra viszont nem! Jelenleg, ha jól tudom, éppen illiberális NAT készült! Annyira bíznak a sikerben hazánk nagyjai, hogy ami biztos az biztos, a magán oskolába járatják a csemetéiket, nem a körzeti általánosba,majd később középiskola, egyetem, a liberális nyugaton! Ausztria, Anglia,USA etc.
Eriksson
@Nessy: Ki-ki tehetsége szerint nevelteti a gyerekét. Nem biztos, hogy az övé okosabb lesz, csak "jobb" társaságban fog forogni. Tudod, a kapcsolati tőke határoz meg mindent. A múltban, jelenben, s a jövőben is.

Ha megnézed a NAT ajánlásait, a pedagógusok igen széles témakörrel dolgozhatnak. Uram bocsá', akár saját ízlésüknek megfelelően is.
kokopelli
Akiket ez a "bőrfejű" idéz (Baader & Meinhof brigád) csak egyszerűen terroristák voltak! Ők magukat kommunistá-
nak titulálták magukat,annélkül hogy tudták volna,hogy mi is az a kommunizmus!Lett volna alkalmuk a nagy SzU-ba emigrálni,de a luxus nagy úr volt!
A Fidesz minden baromságot kikeres,és úgy fordítja meg,ahogy a propaganda éppen kívánja!
Emlékszem,hogy az az idő nyugaton,a hirtelen felvirágzott gazdaság,ill. gazdagság,és azzal paralell az "én minden
den ellen vagyok!" korszaka volt!Nem kellene részleteket kiragadni a történésekből,mert hamis lesz!
legott
Ez, hogy néz ki?
Hogy mer ilyet mondani, ez a kis geci?
Ez úgy néz ki, mint a hüvelykujjam, amire rárajzolok tollal egy emberhez hasonlító arcot.

Elképesztő, ahogy az összes kibaszott ronda, vérhülye, büdös paraszt összegyűlik a Fidesz égisze alatt.

UNDORÍTÓAK A KINÉZETÜKBEN, A LELKÜKBEN, A LÉTÜKBEN, A GONDOLKODÁSMÓDJUKBAN, AZ IDEOLÓGIÁJUKBAN, AZ ISTENTELENSÉGÜKBEN !!!

Magyarország a hülyék paradicsoma lett !!!
Ez szürreális.
Ennyire hülyék nem lehetnek a magyarok! Vagy mégis?
Borsodi
@legott: Ezek szerint,nálunk a világon nincsenek idiótább emberek mint itt.A pedagógusok védenék a diákokat és ez az államtitkár a vörös hadsereghez hasonlítja őket.Ha úgy lépnének, lépnénk fel azt hiszem rend lenne sok ember fejében.
Annak ellenére,hogy megmondták abban az időben tetőzik a járvány,mégis kitennék az embereket diákokat a fertőzésnek.Nagy baj van az agyal ha ezt megteszik.Mert ha a pedagógusokat a vörös hadsereghez hasonlíthatta egy államtitkár,én tanulatlan munkás mondhatom,hogy ez szándékos népirtás lenne.80-100 ezer embert mozgósítanának buszokkal vonattal utaztatnák őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.