A mai Fidesznek semmi köze ahhoz a párthoz, amely 1990-ben épphogy bekerült a parlamentbe, s megtestesítette az új világ iránti vágyat. Azóta négyszer-ötször arcot váltott, szemérmetlenül idomulva az új idők kihívásaihoz. Többek között erről is beszélt Kéri László politológus, a 168 órának adott interjújában. A harminc évvel ezelőtti szabad parlamenti választásról elmondta, az első forduló …

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Most már látni, hogy a legnagyobb hiba volt, amikor bejuttatták őket akkor a parlamentbe. Mondjuk én akkor sem szavaztam rájuk,pedig még igen csak a fiatalabb korosztályhoz tartoztam. Nem voltam Nostradamus, csak valahogy irritáltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Az elmúlt 30 évben a bukórepülés folyamatos volt. Hol jobban, gyorsabban, hol kevésbé, de folyamatosan csúsztunk, csúszunk lefelé.
A felelősség mértékében van különbség, de mindegyik hatalom tett ezért. És még nem vagyunk a gödör alján!
És nem csak a politikusok a hibásak, sőt! Mi választók tettük ilyenné az országot!
Egyszerűen nem vagyunk hajlandóak gondolkodni, kinyitni a szemünket, csak hallgatjuk a vezetőink hazug dumáit és örömmel isszuk a szavaikat!
Ha nem változunk, ők sem fognak!
csak úgy....
"A mai Fidesznek semmi köze ahhoz a párthoz, amely 1990-ben épphogy bekerült a parlamentbe" (róna gyuri)
ez a lényeg!
csak úgy....
@Horizont: a fidesz csöcselékbe, valakik bele oltottak egy felsöbbrendüségi tudatot,hogy csak ök a rendes és tisztességes pógárok a tisztafajú árja,és európában mindenki hülye,aki nem követi orbánt! még csak észre sem veszik,hogy mennyire nevetségesek és bárgyú ,gondolkodásra képtelen alattvalók lettek!
Aki Én
Hú, de igaz. Már a cím mindent elmond.
Zsopiale
Ez elég finom fogalmazás, bár ennyi lenne csak hogy személyiségzavaros és hogy ötletel... kiirtott 1 millió magyart, teljesen lerombolt kirabolt elrabolt mindent... egy jó reményű országot tett a legundorítóbb pokollá... elmebeteg náci idióta patkány zsarnok...
nezelodo
Hmmm... A Kéri nagyon közelről ismeri őket, elgondolkodtató a véleménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.