A mai Fidesznek semmi köze ahhoz a párthoz, amely 1990-ben épphogy bekerült a parlamentbe, s megtestesítette az új világ iránti vágyat. Azóta négyszer-ötször arcot váltott, szemérmetlenül idomulva az új idők kihívásaihoz. Többek között erről is beszélt Kéri László politológus, a 168 órának adott interjújában. A harminc évvel ezelőtti szabad parlamenti választásról elmondta, az első forduló …

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Most már látni, hogy a legnagyobb hiba volt, amikor bejuttatták őket akkor a parlamentbe. Mondjuk én akkor sem szavaztam rájuk,pedig még igen csak a fiatalabb korosztályhoz tartoztam. Nem voltam Nostradamus, csak valahogy irritáltak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Most már látni, hogy a legnagyobb hiba volt, amikor bejuttatták őket akkor a parlamentbe. Mondjuk én akkor sem szavaztam rájuk,pedig még igen csak a fiatalabb korosztályhoz tartoztam. Nem voltam Nostradamus, csak valahogy irritáltak.
kereső
Csak azt a "nem kell félni a kétharmadtól" tudnám feledni- Kéri Lászlótól és Babarczy Esztertől.
Ami meg az 1995-ös "gyalázatos" csomagot illeti Kéri úr- az mentette meg az országot a csődtől ( akkor tényleg az volt a mdf kormányzása után), és abból sütkérezett orbán 1998-2002 között- az a jó "polgári kormányzás"- az ezüsthajóval, joszip tottal, kaya ibrahimmal, a hosszú bájtok éjszakája, a korona úsztatás, meg a következő kormány büdzséjét agyon vágó lakás hitelek.
RonaGyuri
A mai Fidesznek semmi köze ahhoz a párthoz, amely 1990-ben épphogy bekerült a parlamentbe
nos ez hazugság, mert ők - főleg Orbán - már akkor is gátlástalan, arrogáns műveletlen paraszt-trógerok voltak, s a legnagyobb gond, hogy ti ezt nem akartátok tudomásul venni!!! =))
namihami
@simmering73: Én ugyan már akkor se tartoztam a korosztályához, de szintén irritált az a ""fiatalos magabiztosság"", amivel kiállt és bele merészelt rúgni egy olyan oroszlánba, amelyik nemhogy döglött, de már bomlófélben is volt és a bőre a napon száradt.
Amikor a Hősök terén ""halált megvető bátorsággal"" kiZAVARTA az oroszokat (akik akkor már itt se voltak), ott is érezni lehetett, hogy ez nem fiatalos hév, hanem paraszti (nem földművelő) hatalomvágy. Akkor még az apuci párttitkári és a KISz-titkári háttere ugyan ismeretlen volt (számomra), de az ---Ide nekem az oroszlánt is!--mentalitás már abból a beszédből is ordított. És ez csak rosszabb lett az évek során, amikor a hatalomvágy a fokozatos vagyonosodási őrülettel találkozott. És ez a kettő már nem ennek a kicsi országnak, de egy földrésznek is sok lenne.
Nessy
@Horizont: Ez már időnként ámokfutás! Egymásnak ellentmondó rendelkezések, pitiáner bosszúállás, államosítás, majd a kegyenceknek elajándékozása a vállalatok zöme, hátha azt is sikerül tönkretenni, mint annyi mást, amire ráteszik a koszos praclijukat!
namihami
@Horizont: ""Azt sem érzik biztosnak, hogy kihúzzák 2022-ig, s nem lesz sokkal előbb választás.”""
És ettől a mondattól félek a leginkább. Ugyanis olyan elvakult és lefizetett (vagy mindkettő) réteget állított maga mögé (lásd csak a Békamenet elvakult falanxát), amelyet, a hatalom és (talán) az élete veszélyben érzése esetén, akár fegyveresen is, de képes utcára küldeni. Mialatt ő már (és ezt már többször leírtam) a családdal és a már kimentett min. 80-85%-nyi vagyonnal élvezné az életet egy, hazánk felé kiadatással nem bíró országban. Hogy ez a Karib tenger vagy egy távol-keleti despotizmus az mellékes, hiszen Moszkvában is mára csupán a pénz mindennek az akadálya vagy feltétele.
Legalább a vagyon élvezésének megakadályozásáért céloztam néhányszor egy Causescu nevű előd sorsára...hiszen az számunkra már úgyis veszett fejsze.
namihami
@kereső: Biztos a Soros vagy a Gyurcsány szinkronizálta. És a fenti filmben a Viktor eredeti szövege szerint pusztán a Mészáros és a család vagyonának szétosztását jelentette be egy Fidesz-gyűlésen.
kereső
@namihami: ez egy 2007-es felvétel/eredetiben. Most kéne felköpni és aláállni.Ezt kéne dudaszó helyett holnap bejátszani a Clark Ádámon- kihangositva, hogy hallják a karmelitában is.
kereső
@Horizont: A Waberers raktárban van betárolva- nem ám az egészségügyi ellátó központba. Egy magánraktárban- gondolom katonák őrzik.Hamarébb jut belőle Szudánba, mint egy Bp.-i kerületnek, vagy egy itthoni településnek.Ja, rohadjanak meg:))))
Borsodi
Ezt már régen tudjuk.Játszik velünk kénye kedve szerint.Hol tehetné ezt meg?
Béla333
Az elmúlt 30 évben a bukórepülés folyamatos volt. Hol jobban, gyorsabban, hol kevésbé, de folyamatosan csúsztunk, csúszunk lefelé.
A felelősség mértékében van különbség, de mindegyik hatalom tett ezért. És még nem vagyunk a gödör alján!
És nem csak a politikusok a hibásak, sőt! Mi választók tettük ilyenné az országot!
Egyszerűen nem vagyunk hajlandóak gondolkodni, kinyitni a szemünket, csak hallgatjuk a vezetőink hazug dumáit és örömmel isszuk a szavaikat!
Ha nem változunk, ők sem fognak!
csak úgy....
"A mai Fidesznek semmi köze ahhoz a párthoz, amely 1990-ben épphogy bekerült a parlamentbe" (róna gyuri)
ez a lényeg!
csak úgy....
@Horizont: a fidesz csöcselékbe, valakik bele oltottak egy felsöbbrendüségi tudatot,hogy csak ök a rendes és tisztességes pógárok a tisztafajú árja,és európában mindenki hülye,aki nem követi orbánt! még csak észre sem veszik,hogy mennyire nevetségesek és bárgyú ,gondolkodásra képtelen alattvalók lettek!
Aki Én
Hú, de igaz. Már a cím mindent elmond.
Zsopiale
Ez elég finom fogalmazás, bár ennyi lenne csak hogy személyiségzavaros és hogy ötletel... kiirtott 1 millió magyart, teljesen lerombolt kirabolt elrabolt mindent... egy jó reményű országot tett a legundorítóbb pokollá... elmebeteg náci idióta patkány zsarnok...
nezelodo
Hmmm... A Kéri nagyon közelről ismeri őket, elgondolkodtató a véleménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.