A miniszterelnök ismét ellenőrzött egy kórházat, és nyilatkozott is.

Orbán Viktor ígéri: mindenkinek, aki megbetegedett, lesz helye

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délelőtt az ajkai Magyar Imre Kórházban tartott előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést, melyről a Facebook oldalán videó-beszámolót közölt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A koronavírusos betegek ellátására kijelölt ún. járványkórházban a miniszterelnök végigjárta az intézmény teljes betegútját, a belépő zsilipeléstől az intenzív részlegig. A kórházban "békeidőben" 6 intenzív ágy működik, de az elmúlt hetekben az intézmény vezetése sikeresen kiépítette a kapacitásokat akár 86 intenzív ellátást igénylő beteg egyidejű elhelyezésére, amit számára a veszélyhelyzeti tervben előírtak.

Ezzel kapcsolatban Orbán Viktor felhívta a figyelmet: figyelmeztető jel, hogy az összes Magyarországon regisztrált koronavírusos beteg egyhetede a Fővárosi Önkormányzat idősotthonából került elő. Emlékeztetett: szerte az országban 1100 idősotthon van, és arra is készülni kell, ha a betegség mindenhol felüti a fejét. A kórházi ágyak felszabadítása ma még csak egy főpróba, a legrosszabb lehetőség főpróbája – mondta a bejáráson a miniszterelnök, hozzátéve: ha a legrosszabb következne be, a magyar korházaknak akkor is biztosítaniuk kell az ellátást minden koronavírusos beteg számára. Mindenki nyugodtan aludhat, mindenkinek, aki beteg lett, lesz helye – fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás: MTI

Kép: Orbán Viktor/Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Igaz 38 ezer ember döglődik most otthon, hogy a kis buzi ezt reklám szlogent elmondhassa.. Hágában mondogasd majd ezt a többi bűntársadnak, hogy mindenkinek lesz helye a böriben
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Pedig ennél több hely csak a Böszme-féle kórházbezárások évadaiban lehetett! Vagy mégse?
Nessy
@szegfue: van ennél rosszabb is! A kórház parancsnokoknak listájuk van, hogy mit kapott az intézmény. Amivel csak egy hiba van, hogy ha kapott is, nem azt, nem annyit ami ott írva vagyon. Persze a kórházi személyzeten keresik.pedig a parancsnokok veszik át, és osztják szét! Legalább is ez az egyik feladatuk!! Ezek szerint fogalmuk nincs, mit és mennyit vesznek át???
Oposit
A föld alatt! Ha kifizeti a család a sírhelyet.
Nessy
@szegfue: Ilyenkor nem értem, miért tiltakoznak státusz keresztényeink a "kegyes halál" ellen, amikor a passziv eutanázia már régebben is működött, most viszont rendeleti szintre emelték.
colibri
Nem kell ígérni. Hazug ember, aki nem tartja be a szavát az ne ígérjen másoknak. Épeszű ember válság idején is tudja, hogy orbán szava mennyit ér.
A másik! Orbán szerint az egész kórház kiürítési procedúra egy főpróba volt! Szórakozzon az idősebb családtagjaival! Ha ezt is elfelejtik/megbocsájtják neki a zemberek, akkor már nem mondok semmit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.