Az operatív törzshöz kell irányítani az érdeklődőket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
"Amiről nem tudnak a Zemberek, az nincs is!"...
Nyírfa
@Horizont: Hát, nem tudom, hogy bátorság-e, annyira fel tudok háborodni, hogy nem gondolkodom a várható következményeken. Utólag aztán van zabszem. :) De mindig szerencsém volt, már ha szerencsének titulálható az, hogy pont akkor jött valaki, vagy történt valami, amikor arra a leginkább szükségem volt. Én inkább az élet pártfogásának tudom be, amely mindannyiunkra érvényes, kérdés, hogy felfigyelünk-e rá.
geopapa
Pártunk és kormányunk számára a szólásszabadság alapvető emberi jog. Most is csak azért korlátozzuk, kényszerből és kedvetlenül, mert a járvány frontvonalán dolgozó orvosok és ápolók tájékozatlan, félrevezető álhírekkel borzolják a békés állampolgári kedélyeket. Az igazság egyetlen hiteles forrása az Operatív Törzs, ennek biztosítéka, hogy azt a Még Soha Nem Hazudó Miniszterelnökünk vezeti. Áldja az Ég, kezeit csókolja a márúgyiselegetéltem nénikék-bácsikák sora. Azt már sikerült megakadályoznunk, hogy az elhunytak nevét-helyét bárki közzétegye, azt még sajnos nem, hogy a gyászoló hozzátartozók fecsegjenek, de a rendeletet már szövegezzük.
kokopelli
"Amiről nem beszélünk, az nincs!" Óvoda kiscsoport! Bravó!
kokopelli
..."26 fuvaros Mariska"! A családod férfitagjaival már próbáltad?
volvós
Vén buzi !! Ha rajtam múlna neked megtiltanám a levegővételt !!! ( is )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.