Az operatív törzshöz kell irányítani az érdeklődőket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Valószínű nem az embertelen miniszter tiltotta meg a kórházaknak a nyilatkozatot, hanem a Taigetosz felelős, akinek ki tudja a röhejes RENDKÍVÜLI ÁLLAPOTÁNAK hány áldozata van/lesz!
Gauntlet
Süllyedjetek el mind az öregek és betegek irtása miatt! Rátok még a Buddha is kiakadna!
csipetke
...és még a végén az is kiderül,hogy a Pesti úti idősek otthonánál nem Karácsony volt a hunyó.Akkor kit feszítenének keresztre?Hogy hol kukázta össze orbán káslert? Gondolom,ránézésre jó nagyokat tudott bólogatni.Nem értem,miért nem szabadulnak meg ettől a vénembertől?Utálja mindenki,mint a ...t
Nyírfa
Van egy jó hírem: Észak-Koreában változások várhatóak.
Amit nem értek: ha az ember lelkiismerete, orvosi esküje , tisztessége ellentmond egy parancsnak, utasításnak, akkor nem tartozunk engedelmességgel - mégis fejet hajt az emberek többsége. Van egy határ, ami után én már nem tudom elfogadni az egzisztenciális félelemre alapozó magyarázatokat. Mert, ha csak a félelmek irányítanák a világunkat, akkor még mindig az őskorban toporognánk.
Béla333
Mi az hogy megtiltotta? Ha valaki elmondja az igazságot, akkor mi lesz? Deresre húzzák? 50 botütést kap? Vagy kivégzik az illetőt?
Nyírfa
@Horizont: Engem a szocializmus alatt is elküldtek, amikor nehezményeztem egy eljárást. Igaz, ez csak egyszer fordult elő, és, később vissza is hívtak, csak más munkakörbe kerültem. Miután állapotos voltam, elfogadtam, elég nehéz lett volna elhelyezkedni. Van, amikor képtelenség megállni, hogy ne tegyünk szóvá nyilvánvaló visszaéléseket, jogtalanságokat.
Ha ma lennék fiatal, vagy külföldön keresném a boldogulásomat, vagy Gulyás Marcihoz hasonló aktivistaként tevékenykednék. Ma már inkább élem meg az eseményeket kívülállóként, vívják meg a fiatalabbak is a maguk harcát. Ha kell, megyek én is, de jobban szeretek az élettel kvaterkázni mint hitvány politikusok mindennapi gyalázatát nyomon követni.
Nyírfa
@Horizont: Egyes feltételezések szerint Kim Dzsongun már nem rontja köztünk a levegőt. Nem szép egy emberről így nyilatkozni , de , ilyen kártékony lények távozása nem rendít meg - sőt.
Mindenképpen kedvezőbb politikai helyzetre számítok a Koreai-félszigeten. Hogy ez hogyan fogja befolyásolni a kínai-orosz-amerikai befolyási övezet létét, az még erősen kérdéses, függ attól is, hogy Trump repül-e, Putyin meg tudja-e őrizni a hegemóniáját, és Kínában megelégelik-e a nyakörvet.
solidedge
A Fidesz politikája odáig vezetett hogy elkezdett semmi sem működni az országban. Minden esemény, történés a Fideszt gyengíti. Ezért csak töménytelen hazugsággal, elhallgatással tudják még az egyre rozogább rendszert fenntartani. A jelenlegi intézkedés is ennek szerves része. Az operatív törzs pedig azt olvassa fel amit reggel a Fidesz a kezükbe nyom. Az RTL klub gyakran fordult az operatív törzshöz kérdésekkel, egyre sem kapott választ. A Fidesz propagandát meghazudtoló válasz nem hagyhatja el szájukat.
legott
Ennyit a hiteles forrásról: hirklikk.hu/kozelet/lelepleztuk-az-m1-ujabb-hazugsagat/362952/

"A konkrét eset arról szól, hogy szombati számunkban beszámoltunk arról, hogy a mezőszilasi idősek otthonában péntekről szombatra robbant a fertőzés: három új esetet is találtak, ám erről Müller Cecília tisztifőorvos asszony elfelejtett beszámolni. Az M1 azonban lecsapott ránk, és hang- és képfelvétellel bizonyította: Müller C. bizony beszélt az esetről. A nézőknek kétszer is megmutatták a bejátszást, amelyben Müller C. tényleg megemlíti Mezőszilast, mint olyan helyet, ahol felütötte fejét a koronavírus. Csakhogy: mi arról számoltunk be, hogy péntekről szombatra mi történt,
!!! az M1 pedig ezt egy öt nappal korábbi felvétellel akarta cáfolni. !!!"
Nessy
Az operett törzs magnója meg válaszul elmondja valamelyik "tájékoztatójukat"! Eddig sem válaszoltak rázós kérdésre, most meg már végképp nem fognak! Ezekre nem írják le nekik a választ a súgógépre!
Nyírfa
@Horizont: Csak egy húga van, a rokonságot már kivégeztette. A gyermekei - ha az övék -. még aprók, maradnak a tábornokok, akik talán örülnek, hogy élve megúszták a Kim-uralmat. Az meglepő lenne, ha kiírnák a választásokat! :))
Az biztos, hogy izgalmas idők jönnek, gondolom, Dél-Korea már készül , lehetőleg az enyhülésre.
Ha Trumptól megszabadul az USA, és az oroszok is felvonják a szemöldöküket - ez 19l7. után már esedékes - , akkor a nagyhatalmak által is nagyot fordulhat a világ.
Qqberci
"Amiről nem tudnak a Zemberek, az nincs is!"...
Nyírfa
@Horizont: Hát, nem tudom, hogy bátorság-e, annyira fel tudok háborodni, hogy nem gondolkodom a várható következményeken. Utólag aztán van zabszem. :) De mindig szerencsém volt, már ha szerencsének titulálható az, hogy pont akkor jött valaki, vagy történt valami, amikor arra a leginkább szükségem volt. Én inkább az élet pártfogásának tudom be, amely mindannyiunkra érvényes, kérdés, hogy felfigyelünk-e rá.
geopapa
Pártunk és kormányunk számára a szólásszabadság alapvető emberi jog. Most is csak azért korlátozzuk, kényszerből és kedvetlenül, mert a járvány frontvonalán dolgozó orvosok és ápolók tájékozatlan, félrevezető álhírekkel borzolják a békés állampolgári kedélyeket. Az igazság egyetlen hiteles forrása az Operatív Törzs, ennek biztosítéka, hogy azt a Még Soha Nem Hazudó Miniszterelnökünk vezeti. Áldja az Ég, kezeit csókolja a márúgyiselegetéltem nénikék-bácsikák sora. Azt már sikerült megakadályoznunk, hogy az elhunytak nevét-helyét bárki közzétegye, azt még sajnos nem, hogy a gyászoló hozzátartozók fecsegjenek, de a rendeletet már szövegezzük.
kokopelli
"Amiről nem beszélünk, az nincs!" Óvoda kiscsoport! Bravó!
kokopelli
..."26 fuvaros Mariska"! A családod férfitagjaival már próbáltad?
volvós
Vén buzi !! Ha rajtam múlna neked megtiltanám a levegővételt !!! ( is )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.