Bede Zsolt náci hazaáruló fociultra bűnöző, aki nyilvánvalóan (ahogy az összes többi) állami, korrupt lopott csalt, maffia-pénzből, megállás nélkül hazudozik, uszít, sérteget, rágalmaz kitalált, hazug álhírekkel. (a vadhajtasok.hu álhírgyártó szennyportálon) Fizikailag támad már utcai rendezvényeken is békés, demokratikus szabályokat (egyelőre) tartó ellenzékieket és bűnbandájával megszállták a propeller.hu-t, többek közt Durbincs nevű elmebeteg kommentelő (aki nyilván Bede), önti el digitális fekáliával... és persze a hazug, rágalmazó, uszító, gyalázkodó álhíreivel. Évek óta folyamatosan nap mint nap... A sértegetés és rágalom özön az eszközökben nem válogat, határtalan, gátlástalan és pofátlan személyeskedés, undorító trágárkodás, minden belefér.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Látjuk ezt a sok sz@rt,amit az agyatlan durbincs idetol a vadhajtásokból,és a többi habonymédiás hazugsággyárból.Ma különösen aktív a halfarok,lehet hogy gyűjt valamire.Lehet,hogy meg akarja venni az Ecserin az általános-iskolai bizonyítványát.Szarul fizethet a fidesz,ha ennyi ganét kell érte idelapátolni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Gyütt Mönt: Nemcsak hogy "kikoptak", de törölték is a régi cikkeknél is végre.
namihami
@Gyütt Mönt: Nem a "" Maria24" "-ekre gondoltam, hanem a szellem prostijaira. A ""kefereklámozók"" pusztán idegesítők. Ha nem nyitod meg, nincs forgalma.
Az igazi szellemi kútmérgezők az ilyen halfarkak és hasonló szellemóriások. Törli a cenzor? Megjelenik másnéven. A megoldás a tökéletes átnézés rajta és a kommentjeinek figyelembe se vétele. Jelentkezzen bár új néven, két-három bejelentkezéséről már ismét rájuk lehet ismerni.
És jöhet a magasról, vastagon és a felismerhetetlenségig...
Shikari
Szomorún vettem észre, hogy engem kifelejtett ez a beteg, liberálfasiszta sejthalmaz! :-)))))))))))))))))
Shikari
@durbincs: Zokon vettem, hogy kihagyott ez a büdös, antimagyar állat! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok