Bede Zsolt náci hazaáruló fociultra bűnöző, aki nyilvánvalóan (ahogy az összes többi) állami, korrupt lopott csalt, maffia-pénzből, megállás nélkül hazudozik, uszít, sérteget, rágalmaz kitalált, hazug álhírekkel. (a vadhajtasok.hu álhírgyártó szennyportálon) Fizikailag támad már utcai rendezvényeken is békés, demokratikus szabályokat (egyelőre) tartó ellenzékieket és bűnbandájával megszállták a propeller.hu-t, többek közt Durbincs nevű elmebeteg kommentelő (aki nyilván Bede), önti el digitális fekáliával... és persze a hazug, rágalmazó, uszító, gyalázkodó álhíreivel. Évek óta folyamatosan nap mint nap... A sértegetés és rágalom özön az eszközökben nem válogat, határtalan, gátlástalan és pofátlan személyeskedés, undorító trágárkodás, minden belefér.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Látjuk ezt a sok sz@rt,amit az agyatlan durbincs idetol a vadhajtásokból,és a többi habonymédiás hazugsággyárból.Ma különösen aktív a halfarok,lehet hogy gyűjt valamire.Lehet,hogy meg akarja venni az Ecserin az általános-iskolai bizonyítványát.Szarul fizethet a fidesz,ha ennyi ganét kell érte idelapátolni
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Látjuk ezt a sok sz@rt,amit az agyatlan durbincs idetol a vadhajtásokból,és a többi habonymédiás hazugsággyárból.Ma különösen aktív a halfarok,lehet hogy gyűjt valamire.Lehet,hogy meg akarja venni az Ecserin az általános-iskolai bizonyítványát.Szarul fizethet a fidesz,ha ennyi ganét kell érte idelapátolni
RonaGyuri
@csipetke: ő ilyen, de a vérlázító, hogy propi neki mindent megenged, pedig elvben felelős azért amit ez a szégyenletes tróger terjeszt! =))
Nessy
@RonaGyuri: Arról nem is beszélve, hogy ma csupa avítt, penészes, március végi cikkeket vett elő durbincs. Én időhurokra gyanakszom, mert értelmes lény nem lehet ekkora szamár!
Zsopiale
Most lapít... agyal a szarházi söpredék, hogy mit lépjenek erre... :D
Zsopiale
Minden reggel beül szarni a türk kipcsak szittya főkagán fűrertáváris szarbángeci, sorra hullanak ki a rodhadó bűzgömböcök, kurvincsgeci, pegerogeci, akiéngeci... stb stb... felsorakoznak irdatlan bűzfelhőben a kedvesvezető előtt, megtörténik a förtelem eligazítás, és lehet menni ki a harcba, hányni a hazug epésfost telipofával a világba... igaz srácok..? XD
teuton
Erdekes ez a LATSZAT szolas/velemenyszabadsag... Ide barmit betölthet barki, a troll durr-fing, a szarospelenkas hascsikari meg mas, de a varbarmokra, hazugrigora, pesti stricikre semmit nem lehet feltölteni normalis oldalakrol...
legott
Egy tévedés azért van itt: durbincs, biztos, hogy nem Bede
Zsopiale
@legott: Ha azt állítjuk, biztos, akkor kell legyen bizonyítékunk... Ha nem is a bedegeci, de abban a mocskos hazaáruló náci troll csürhében van... valószínű egy ide fenntartott fikanick, és nem tudhatod, hogy Bede is nem írkál azon ide néha, ha nem is ő a fő "üzemeltetője"...
tudode
Na jó!
.
Embert barátjáról, madarat tolláról --- csak úgy kapásból
.
--- Orbán: a VIP-páholyban meccset nézni elfajzás
www.youtube.com/watch?v=EPmTxqk0TH4&t=3s
.
--- RIASZTÁS - Kubatov embere kitálal
.
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t=6s
.
----- Mit keres közös fényképen Orbánnal? A börtönből üzent az elítélt
.
www.atv.hu/belfold/20130520_m_robert_es_orban_viktor
.
Ebbe a a galeribe belefér még talán a vadhajtáSOKK is!
legott
@Zsopiale: Oké.
A lényeg nem változik. Mindketten g*cik, de máshogy.
(csak neked elárulom, ha kitör a polgárháború, akkor...
nem, mégsem árulom el, mert azzal elárulnám magam - és nem vagyok köteles magamra terhelő vallomást tenni)

Mi párhuzamosan haladunk, csak néha - valami különös okból kifolyólag - mégis keresztezik az útjaink egymást.
De ez nem baj! Sőt, ellenkezőleg, ez progresszív.
(egyébként egy állat vagyok, nem is értem, hogy miért tudok beszélni - de még mindig jobb, mintha egy beszélő szerszám lennék)

Nézd a jó oldalát. Mi megdöntöttük a párhuzamos valóság elméletét, mert ugye a párhuzamos a végtelenbe fut, és soha nem keresztezi egymást - bár a tér és idő görbülete bekavarhat, de valamiért soha nem kaptam kenyeret azért, mert meséltem a tér és idő görbületéről a közértben.
namihami
Hölgyeim és Uraim! Nem értelek benneteket. Van néhány ilyen agyasbubu a propin? Igen, van. Van egy egyszerű megoldás ellenük. Írjon bármit, bárkinek---egyszerűen el se kell olvasni, nemhogy válaszolni neki. Az élteti őket, hogy egyáltalán számba veszitek és szóba álltok velük. Szimplán kutyasz@rnak kell őket tekinteni és kikopnak a nézőközönség híján.
Gyütt Mönt
@namihami: azért nem árt jelenteni a cenzornak is, végülis pl. a Maria24 és hasonló bérnőstények kikoptak.
szegfue
@Gyütt Mönt: Nemcsak hogy "kikoptak", de törölték is a régi cikkeknél is végre.
namihami
@Gyütt Mönt: Nem a "" Maria24" "-ekre gondoltam, hanem a szellem prostijaira. A ""kefereklámozók"" pusztán idegesítők. Ha nem nyitod meg, nincs forgalma.
Az igazi szellemi kútmérgezők az ilyen halfarkak és hasonló szellemóriások. Törli a cenzor? Megjelenik másnéven. A megoldás a tökéletes átnézés rajta és a kommentjeinek figyelembe se vétele. Jelentkezzen bár új néven, két-három bejelentkezéséről már ismét rájuk lehet ismerni.
És jöhet a magasról, vastagon és a felismerhetetlenségig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.