Németh Athina azt is mondta, a háziorvostól nem kapott segítséget, és a kerületi onkológus se jött ki, ő szerzett oxigénpalackot és a betegmozgatáshoz szükséges emelőt. Szörnyű esetekről beszélt: volt, aki nyitott hassal érkezett haza, nem volt teljesen összevarrva. Volt, akire három számmal kisebb pelenkát adtak, és volt, akinek nem mutatták meg, hogyan tudja beadni magának a vérhígítót, egy másik betegnek pedig, akinek kivezették a végbelét a hasfalán keresztül, nem mutatták meg, hogyan kell cserélni a sztómazsákot. Említett, egy kézzel írt zárójelentés is, amelyben Németh Athina szerint az szerepelt, hogy a három hete májkómában lévő beteg, aki azóta nem volt magánál, „saját kérésére” távozik a kórházból. Hangsúlyozta: ezeket az embereket ott kellett volna tartani a kórházakban, a családok ilyen a feladatokat nem tudnak ellátni.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Tessék megmondtam, hogy a 2% mögött az lesz, hogy aláirattaták velük, hogy nincs jogviszonyuk kb, de még az öntudatlannal is..

"Említett, egy kézzel írt zárójelentés is, amelyben Németh Athina szerint az szerepelt, hogy a három hete májkómában lévő beteg, aki azóta nem volt magánál, „saját kérésére” távozik a kórházból."

Mocskos gyilkos banda, kezdjetek készülődni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Nessy: május 7 14:23
Akkor te legalább tudod,mert átélted az igazságot. Én már annyi féle képen hallottam a Rákosi korszakról,hogy fogalmam sincs mi az igazság. Nagy Imre hol Hős,hol terrorista volt. Erről is tanultunk mi is az iskolában,de egész más volt a fiatalabb fiam történelem könyvében( Ő 1977-ben született) egész más volt a fiatalabb fiam történelem könyvében( Ő 1996-ban született) és egész más van az Unokám történelem könyvében( Ő 2007-ben született) Sajnos az én történelem könyvem már nincs meg,de a két fiamé és az unokámé meg van. Tiszta Lúdas Matyi mikor összehasonlítom az ott leírtakat és itt nem csak Nagy Imrére gondolok és nem csak Rákosira és Szálasira. Úgy Am Brok az egész hol hős szovjet hadseregre,hol Gyilkos Oroszokra, aztán megint a Hősök lettek az Oroszok. Az egész történelem könyv úgy hülyeség ahogy van.Tanúlják meg a gyerekek a középkorig a történelmet,aztán hagyják is abba,mert onnantól úgy is úgy változik a történelem,hogy éppen ki a világ 2 leghatalmasabb országának( vagy államának) uralkodója.
Borsodi
@SystemError: Nincs felelős? Majd rákenik valakire aki nem fideszes.azért nem kár úgyse.
cikicakk55
@Nyírfa: május 10 14:10
Márky - Zay Péter kijelentését a gyermekek testi fenyítéséről annyira kiforgatták,mint annó Gyurcsány kijelentését,mikor azt mondta, " hogy ha nem tetszik el lehet innen menni" Hányszor is emlegeti ezt fel a Fidesz,ha az a téma,hogy a Fiatalok külföldre mennek dolgozni? Már pedig ha egyben hallgatnák meg az akkori beszédét,akkor kiderülne,hogy azt a Multiknak mondta,akiknek nem akaródzott Magyarországon adót fizetni. Nekik szólt,hogy el is lehet innen menni,nem a fiataloknak. Ugyan így félre magyarázzák MZP kijelentését. Pont egy 7 gyermekes kifejezetten erősen vallásos ember mondana ilyet? Nem,nem a verésről beszélt és nem annak az elfogadásáról. Azt mondta,hogy régen az 50-60-as években divat volt a körmös az iskolákban,vagy a gyermeket fejbe vágta a tanár a füzettel vagy a könyvvel és még is emberré váltunk. Ugyan így ha otthon fenéken billent anyu vagy apu,abból sem lesz egy életre szóló törés a gyermek életében. Ő tényleg nagyszerű ember,remek politikus, csodálatosan jó Polgármester,jó ember. Kerékpárral jár dolgozni,nincs autója,csak egy házuk van. Bár ki leszólíthatja az utcán,bár kivel kezet fog( most nem a vírus miatt). Egy kollégium ebédlőjében ebédel és saját pénzén veszi meg a heti kijelölt menüt. Nincs Polgármesteri ebéd. Ugyan azt eszi mint a gyerekek. Azért nem örülnénk,ha elvinnék Őt innen.
Nyírfa
@cikicakk55: Ezért jó beszélgetni. Ha nem mondod el, hogyan él a polgármesteretek, mik a valódi nyilatkozatai, eszembe sem jutna rákeresni, és a hallottak, olvasottak alapján hoznám meg a döntéseimet , mint ahogy a véleményemet is így alkottam meg.
Köszönöm a kiigazítást, annál is inkább, mert ez jókor jött figyelmeztetés, milyen könnyen esünk a felületesség és mások csapdájába.
Nessy
@cikicakk55: Anno, mikor 1957-ben érettségiztünk, az I. Világháborúval be is fejeződtek a tételek. Én, a háború után az ált. alsó tagozatban olyan intézetben jártam, amiért aztán sokáig pária voltam, sok sorstársammal együtt. Bár káder sohasem lettem azért a 60-s években munka mellett volt lehetőségem, ha az orvosi egyetemre nem is, de közgázra már munka mellett felvettek. Néha azért van deja vu érzésem, mert az 50-s évek elején zajlottak az államosítások a földek tsz-be vitele, mindenhova párt katonák kinevezése, akár mennyire nem értett semmihez, az egyszemélyi kézi vezérlés, a manipulált választás, amin kötelező volt részt venni, a néprádió, mint hírforrás, minden Híradó a moziban Rákosról, a Béke, ill. Terv kölcsönökről, a pártról, a szocialista munka hőseiről, a gaz imperialistákról, a nyugat haldoklásáról szóltak. Sok minden ma is már van, vagy kezd kialakulni, csak másképp nevezik!
Erre szoktam mondani, hogy edzett harci paci vagyok. Azért az élmény volt, amikor a 80-s években a közel 100 éves 150 ágyas kórházból, két modern, jól felszerelt épülettel 690 ágyas kórház lett, amiben nekem is komoly feladatok jutottak! De ez ma már a gyerekeknek történelem! Vigyázni is kell, mert csak megkeverik őket az átélt múlt valós történetei. Göncz Árpád mondta: ahány ember, annyi történelem!
Eggyel nem tudtam megbékélni, 1956 "átalakításával".
cikicakk55
@Nyírfa: Köszönöm,ha így érzed. Tudod én itt élek Hódmezővásárhelyen és saját szememmel tapasztalom,hogy bár mint minden város,úgy Hódmezővásárhely pénzügyeit is rendesen megnyirbálta a kormány,de itt hála MZP munkájának nem állt meg az élet. Itt is sokan elvesztették a munkájukat és itt a Polgármesteri hivatal kigazdálkodja az alapból is most már szűk keretből,hogy a munkájukat elvesztett dolgozók bérének 20%-át kifizeti a város és aki elvállalja,hogy nem a képzettségének megfelelő munkát,de szeretne dolgozni,annak adnak rá lehetőséget,hogy legalább az a havi 100.000 meglegyen nekik. Itt van a városban egy újság (onlíne és papírból is) a Promenád.hu. Nem nehéz kitalálnunk ki pénzeli( Lázár János) .Nos Ők mindent elkövetnek,hogy a város lakói szembe forduljanak a Polgármesterrel. Szerencsére itt azért bár sok az idős ember,tudnak következtetni az emberek és észre veszik,hogy nem a Polgármester a hibás,hanem az Állam,amelyiknek a dolga és kötelessége lenne a város lakóiról,mint Magyar Állampolgárokról gondoskodni.Amennyiben ezt az Önkormányzatra bízza,akkor viszont adjon rá pénzt a városoknak,ne vegye el még azt a keveset is amit eddig kaptak. Erre egyetlen vírus sem jogosítja fel a kormányt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.