Az ellenzéknek a magyar szabadsággal kapcsolatban nincs mondanivalója - így reagált Kósa Lajos Magyarország élőben extra című műsorunkban arra, hogy az ellenzék bojkottálta az Országgyűlés ünnepi ülését. A Fidesz parlamenti képviselője egyike annak a négy embernek, aki 30 éve tagja a parlamentnek. Nosztalgikusnak értékelte Kósa Lajos az Országgyűlés ünnepi összehívását, amit abból az alkalomból tartottak, hogy 30 éve, 1990. május 2-án évvel tartotta alakuló ülését a rendszerváltás utáni első szabad választások eredményeként létrejött parlament. A Fidesz országgyűlési képviselője szerint azonban szó sincs arról, hogy 30 év távlatából lezárultak volna a feladatok. Emlékeztetett, azok közül, akik 1990-ben letették az esküt és azóta is parlamenti képviselők még négyen vannak: Orbán Viktor, Kövér László, Németh Zsolt és ő maga. Varga Béla, aki tagja volt az 1947-es Országgyűlésnek és aki beszédet mondott korelnökként 1990-ben is azt mondta, az emberi szabadság nem körülmény, hanem feladat...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
...--idézte Kósa Lajos, a nagy Afrika-szakértő, a régi huszi-tuszi népi mondást.
csak úgy....
nektek a magyar szabadság semmi más,mint egy szentgalleni kaland!
ti csak portyázó és tivornyázó magyarok vagytok.
tudode
Mi az, hogy az ELLENZÉKNEK NINCS HANGJA!
.
Oly annyira van, hogy ha nem zárták volna ki a társadalmat a plenáris ülések megtekintéséből, már régen az egész galeri kapálna közmunkásként az árokpartján az ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGUKKAL együtt:
.
------ Hazugozta, fasisztázta, hülyegyerekezte Orbánt az ellenzék a parlamentben 24.hu
.
www.youtube.com/watch?v=hqXjpir9PLo
.
Már csak vér nem folyik az ország imaházában, amelyekre alávaló cinkos válaszokat kapnak!!!
.
Arról nem is szólva, hogy "csak" 1%-kal többen szavaztak a közjogilag érvénytelen galerire, mint az ellenzékre:
.
----- A választási térképek zöme csalóka, mutatunk egy reálisabb képet a Fidesz győzelméről
.
adatujsagiras.atlatszo.hu/2019/05/29/a-valasztasi-terkepek-zome-csaloka-mutatunk-egy-realisabb-kepet-a-fidesz-gyozelmerol/
.
Mire olyan büszkék! Netán arra, hogy a fél ország nem vevő erre a kocsma szintű országlásra, divatból kiment despotákkal, és cinkoSOKKAL!
Nessy
@tudode: Megható ez a szép előadása Kósának, miután régi harcostársa Kövér elvtárs nem először állapítja meg, hogy az ellenzék a szavazóival együtt nem a nemzet része, hazaáruló, Soros bérenc!
Ezt kell ápolniuk? Ez a szent küldetésük és feladatuk?
csipetke
Csak a címre.- A fidesznek a 11. évük alatt sikerült sikeresen "leápolni" a hazát,hogy kis túlzással kő kövön nem maradt.
Szinte mindent tönkrevágtak,az oktatást,az egészségügyet,az MTA-t,átjátszottak műemlékkastélyokat,elüldözték a CEU-t,és a többi aljadék húzásukról,az ország lerablásáról nem is érdemes beszélni.
Zsopiale
Igaz... valóban feladat, csak neked a feladat a rombolása és fosztogatása... de téged a haza fog hamarosan ápolni, te anyabaszó hazug hazaáruló tolvaj patkány...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.