Deutsch közölte, ugyanazok támadják Magyarországot, akik a bevándorláspolitika és a kerítés miatt is támadták.

Ugyanazok támadják ma Magyarországot, akik a bevándorlás elutasítása és a határkerítés miatt is támadták

- mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációvezetője az MTI-hez is eljuttatott szerdai online sajtótájékoztatóján, amelyben a csütörtökre tervezett, Magyarországgal foglalkozó EP-vitáról nyilatkozott.

Deutsch Tamás

kiábrándítónak és szánalmasnak nevezte, ami az EP-ben történik, úgy fogalmazott, szégyenteljes, hogy még a koronavírus-járvány közepette sem "nyugszik" az európai bal- és liberális oldal és a "Soros-hálózat".

Európában már 160 ezren haltak meg a koronavírus okozta megbetegedésben, és milliók lettek munkanélküliek, ám a baloldali, liberális erők, a "Soros-hálózat csoportjai" még ebben a helyzetben is Magyarország megtámadásával vannak elfoglalva – mondta, hozzátéve:

most éppen a koronavírus-törvényt használják fel a Magyarországgal szembeni támadásokban.

Szavai szerint az elmúlt hetekben soha nem látott mértékű, megalapozatlan politikai támadások érték Magyarországot az EU-ban. A koronavírus-törvény azonban csak egy újabb ürügy, hiszen a jogszabályról az Európai Bizottság – "kénytelen-kelletlen" – hivatalosan is megállapította: semmilyen szempontból nem sérti az uniós jogot, és a járvány elleni védekezést szolgálja – közölte az EP-képviselő, megjegyezve:

kiderült az is, hogy az EP korábbi állásfoglalásai szándékos hazugságokat és ténybeli tévedéseket tartalmaztak a koronavírus-törvényről és Magyarországról.

Deutsch Tamás úgy fogalmazott:

az EP bevándorláspárti, balliberális többsége mindezek ellenére ma is egy szánalmas és átlátszó politikai cirkuszt ad elő

És akik a jogállamról "papolnak", még azt sem hagyják, hogy a magyar kormány megszólalhasson az EP-vitában – tette hozzá, úgy értékelve: az EP a demokrácia és a parlamentarizmus karikatúráját csinálja saját magából.

"Ugyanazok támadják Magyarországot, akik a bevándorlás elutasítása és a határkerítés miatt támadják hazánkat. Évek óta azzal vannak elfoglalva, hogy nyomást gyakoroljanak a bevándorlást határozottan elutasító magyar politikára, és a nemzeti kormány helyébe egy a Soros-hálózatot kiszolgáló, bevándorláspárti, liberális kormány ülhessen" – mondta a delegációvezető, aki szerint rendszerszintű a kettős mérce alkalmazása Magyarországgal szemben az EU-ban.

Arról is beszélt, hogy

a magyarországi ellenzék "élharcosa" a durva politikai támadásoknak, annak idején "tollba mondták" a Tavares-, majd a Sargentini-jelentést, "folyamatosan hazudoznak Magyarországról", áskálódnak, állandón büntetést követlenek.

Itt az ideje, hogy a magyar baloldali EP-képviselők bocsánatot kérjenek azért, amit a saját hazájuk ellen művelnek még most, a járvány idején is – mondta Deutsch Tamás.

Kijelentette: a Fidesz-KDNP EP-képviselőinek változatlanul Magyarország az első.

Arra a kérdésre, hogy Vera Jourová európai bizottsági alelnökön kívül van-e olyan brüsszeli politikus, aki nem lát kivetnivalót a koronavírus-törvényben, az EP-képviselő azt válaszolta:

Manfred Weber néppárti frakcióvezető álláspontja is egyezik az Európai Bizottság álláspontjával, vagyis hogy a jogszabály nem ellentétes az európai értékekkel, jogi normákkal.

Egy másik felvetésre elképesztőnek és a vitakoreográfia elfogultságát mutatónak nevezte azt a "huzavonát" és "kekeckedő levélváltást", amelyet az EP elnöke kezdeményezett a magyar kormány vitarészvételével kapcsolatban. A politikus hajmeresztőnek tartja azt is, hogy David Maria Sassoli parlamenti elnök akar "szerepet osztani" és akarja meghatározni, ki képviseli egy szuverén uniós tagállam kormányát egy EP-vitában.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

olivetti
A gondozatlan fejű megélhetési henye megint rugdalózik?
Nem kaptatok még eleget a mocskos pofátokra?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
olivetti
A gondozatlan fejű megélhetési henye megint rugdalózik?
Nem kaptatok még eleget a mocskos pofátokra?
Nessy
Na, Tompika te hiányoztál, meg a mélyen szántó gondolataid!
Tessék mondani pártunk és kormányunk tud értelmesen érvelni, kulturáltan válaszolni, vagy csak grund stílusban keményen kiosztani,beolvasni, gorombáskodni, sértegetni?
csak úgy....
oszt sírt vagy nevetett az a fránya ep. a tomi "kemény" szavai után?
a fidesz nem magyarország csak egy (p)árt és ezt rendszeresen elfelejtik!
a fidesz úgy van az európai politikusokkal,hogy azok ott mind hülyék és csak ök az okosak és ugyan ezt müvelik az ellenzékükkel!
kérdem én!-ha egy maroknyi okos azt állítja magáról,hogy ök mindenkinél okosabbak ,ott nem sántít valami?
ez a "bevádorláspárti" szlogen annyira unalmas és nevetséges,hogy már siralmas...
csak úgy....
@Horizont: illik egy szellemileg kátrányos helyzetüt kinevetni?
csak úgy....
@Shikari: a butaságaid engem elszomorítanak,gondolom annak is örülsz!?
namihami
Van valakinek hiteles adata arról, hogy mennyi ma odakinn egy hajvágás és azzal együtt egy fésű? De ha az túl sok, itthon még biztos olcsóbból kijön.
A nyaktól lefelé történő higiéniai kérdéseimet feltenni se merem. Szerencsémre, nem nekem kell a padban mellette ülni. De, a látható jelek általában a láthatatlan részek állapotára is utalnak.
legott
Szerintem nem jó cinkcím. Így kifejezőbb lenne: A keményen drogozó Deutschnak ráfröcsögött a nyála a mikrofonra és az első sorban ülőkre
Clavigo
@Shikari: Te ugye halmozottan vagy kretén ?
csak úgy....
@Shikari: tudjuk tibim! te így onanizálsz mert szellemileg nyomorék vagy.
valami hasznosat tettél már a héten? melód van már vagy most teremtik?
csak úgy....
@namihami: engem nem a külseje zavar ,az az ö dóga..
csipetke
Ennek sincs szövegértési képessége.Valószínűleg ahogy egyre zsírosodik a haja,azzal egyenes arányban megy el az esze.Vagy lehet,egy csíkkal többet szívott.Miért nem mondja el neki valaki,hogy nem M.o.-ot támadják,hanem a fideszt,illetve orbánt,aki maga a fidesz.A körülötte lévők csak a biodíszlet,a bólogatójancsik gyülekezete.
csipetke
@Horizont: 16:13 Szerencsére az EU-ból nem léphetnek csak úgy ki,ahhoz népszavazás kell.Azt mondta orbán,hogy M.o. megállna a saját lábán is.Kb annyira,mint sajátlábú récsöl.Nagy sz@rban lennénk,ha kilépnénk
namihami
@csak úgy...: Szerintem pedig messze nem a magánügye. Ez az ember a magyar népet, kormányt és államot képviseli ott. Nem ingyen, komoly fizetést és egyéb összeget húz le onnan is és itthonról is. Az ilyen megjelenése ránk se vet jó fényt. És az nem a ""Hosszúlépés"" kocsma, ahol senki nem nézi a betérő vendéget, pusztán fizessen. A ""Kijaf@szomnak"" viszont mi is és ők is fizetnek, nem is keveset, amibe a kulturált megjelenés összege is bennfoglaltatik. Jó példa erre a ""Kakaska"", akinek szóltak, hogy európai külügyérek között a zselésfej nem komilfó. Már nem mer úgy odasunnyogni..
Nem is értem, hogy se itthon, se a kintiek nem szólnak neki, hogy ez nem a haverjai köre?
csak úgy....
@csipetke: még ennél is nagyobb? remélem az eu. már kötött a viktorral egy megnemtámadási szerzödést..
RonaGyuri
@namihami: bocs, de ki szólna neki? Mondj egyetlen egy NER-társat, akinek van annyi esze, hogy érzékelje a rombolását? =))
namihami
@RonaGyuri: A kinti ""kollégái"". Ahogy a ""Kakaskának"" is biztos, hogy nem az Orbán mondta, hogy próbálj már meg legalább normálisnak látszani (látszani), ne röhögjön már rajtad/rajtunk a világ...
Csak akad ott néhány privát perc, amikor a többi jelenlévő nemcsak hivatalos hangon szólítja meg. Ha másért nem, legalább a kinézete okán rászólhatnának.
csak úgy....
@namihami: na itt van a kutya elásva! tomi, csak a pártját képviseli európában és nem a magyarokat, ha meg nekik így jó a tomi ...
Béla333
Mámorban nagyon bátor a senkiházi...
Zsopiale
Ott ül 750 azaz hetesszáz ötven képviselő 27 tagállamból, a NER-SSevik náci bugris csicska söpredék 12 fő ebből, és azt képzeli ez az arrogáns elmeroggyant hazaáruló beszédhibás retardált idióta, mert bekerült oda abszolút érdemtelenül, hogy majd bárki nem szarja telibe a hablatyolását... méghogy kiosztotta... hát persze... világ röheje.. a bélcsavarodásos bolha fingott egy nyeleset.. legfeljebb ennyi történt...
tudode
No akko!
.
Hiányzik még valaki a galeribó!
.
Őfélesége, tarajos, bársonyszék várományos, imádkozósska, a dekázó megvót!
.
Kupakoló még gyühet dicsőíteni a nagyurat!
.
Ami vár(hat) rájuk:
.
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg
.
Ajaj! Megbecsülhette/ték volna magukat, de hát nem, nem, vessenek magukra előbb, utóbb!
.
MEGÉRDEMELNE EZ AZ ORSZÁG EGY KIS NYUGIT!
Jozefina
Most az EU akkor összetojta magát???
Remélhetőleg holnap méltó válaszokat fog kapni!!!
Gyütt Mönt
Na látjátok, Deutsch vs. Soros, tehát megdőlt az a teória, hogy zsidók között összefogás lenne. Továbbá ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye.
csak úgy....
@Gyütt Mönt: biztos vagy te abban,hogy az a másik hülye? ok! nem néz ki okosan de ...
Málna
@namihami: Semmi gond nincs a külsejével. Egyedi a fizimiskája, de ez nem baj. Amikor találkoztam vele, még borostája is volt, mégsem tűnt ápolatlannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.