Ez az intézmény a Pesti Úti Idősek Otthonának területileg illetékes ellátóhelye.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Tehát nem csoda, hogy a tesztelés nélkül kiengedett betegek fertőztek az idősek otthonában!!! Ez nem Karácsony sara ezt eddig is tudta mindenki!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Shikari: 10:12
A felelős: Orbán Viktor !
kereső
@Nessy: Tudod mit jelent a "gyakorlatias felelősségvállalás a polgiknak"??. Nos, azt, hogy a többletfeladatok anyagi vonzatát oldják meg a szociális pénzek átcsoportositásával. Mert az még ott maradt az önkormányzatnál.
silber13
@Sziszifusz: Teljesen egyértelmű a csúti víziló hozzánemértése, személyes felelősége, Sikattyú hiába vinnyog!
CsipkeRózsa
@kereső: "A polgármesterek vállaljanak felelősséget", mondta Orbán.

Orbán nagyon jól tudja, hogy nem a polgármesterek az első dirigálók és intézkedők, hanem ő és a kormányhivatalok, ráadásul a polgármesterek mindkét kezét megköti a rendeleteivel és a pénzelvonásokkal.

Van képe másokat hibáztatni!
kereső
@CsipkeRózsa: Van, vastag- a rinocérosz, csak kérhet , meg jelenthet mellettw.
relatív
Amennyiben kedvezően ítélhetjük meg a koronavírus hazánkban lefolyt ciklusát, azt kimondottan a polgármesterek vezette magyar nép igazán hatásos - és sok pénzbe kerülő - munkája érte el. Ebben a vírussal közvetlen foglalkozóknak IS nagy szerepe volt, de vezetés, kormány csak rossz tevékenységévet lehet e kedvező helyzetben kiemelni.

Az egész betegség-lefolyása csak a hatalom érdekében való foglalatoskodást, és a mások, emberek hibáztatásában való mérhetetlen igyekezetet jelentett a vezetésnek. Mind a gyógyításhoz való beszerzések, mind a gazdasági reagálás tekintetében rendkívül hozzá nem értő pénzszórással, és a magyar ellátás hátráltatásával tűnt ki az országos vezetés sajnos.

A határon kívüli emberek ellátásában nagyobb igyekezetet lehetett észleni, mint a hazai tényleges egészségügy-, gazdasági i ellátásnak. Remélhetőleg az ország - mint mindannyiszor a helytelen vezetés esetében - ezen a széles tömegeket sújtó nehézségeken IS túljut mint mindannyiszor már...IS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.