Amelyik kórház most akar szerződést kötni külsősökkel, annak kellően meg kell ezt indokolni, és az operatív törzs vezetőjéhez felterjeszteni. A miniszter az ő véleményük alapján dönt. Az erről szóló közleményben azt írják, hogy ezzel akarják elkerülni a a kórházak újbóli eladósodását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Isten óvja az egészségügyet, és a betegeket! Most aztán hozzáértő kezekbe kerül a működtetése! Az operett törzs és Pintér fogják meg szakérteni, hogy milyen eszközökre van szüksége a kórháznak, és mennyire! Ha elromlik majd keresnek valami haveri "céget", ami még véletlenül sem foglalkozott soha orvosi eszköz javítással, de kellő állami hátszele van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kereső: De még a Rákosihoz sem! Ott is külön meg maradt a nyugdíj és a tb kassza!
CsipkeRózsa
Orbán előbb törlessze az adósságokat, ami az ő bűne, hiszen nem fizette ki a teljesítéseket.
kereső
@CsipkeRózsa: Végig nézted mostanában, melyek azok a cégek amelyeknél már katonai fennhatóság van? 184 cégről van szó-és amin majd elájultam, az Országos Betétbiztositási Alap, és a Befektetési Alap is közte van.
Majd minden gyógyszergyár, és gyógyászati segédeszközöket gyártó és szállitó cég rajta van a listán. Most mondj valamit az "adósság rendezésről".
Zsopiale
Nah így hogy átveszi Donpintyő keresztpapa az eüt, fel fog lendülni a szervkereskedelem és emberkísérletek. Nagyon jó bevételeket fog hozni... na nem az országnak és nem a magyar népnek, hanem ahogy megszokhattuk a NER-SSevik maffiának...
CsipkeRózsa
@kereső: Nem is figyeltem meg ilyen részletesen, azt láttam, hogy az oxigén ellátást is felügyelik, ami fontos volt, és az most és mindörökké. Na és amit olvashattunk, hogy mely vállalatokat nyúlták le egy nap alatt.

Lassan valóban Orbáné lesz az egész ország, ezt már senki nem tudja visszaállítani.
CsipkeRózsa
@Clavigo: Legalább nem kell neki megjegyeznie, úgyis elfelejtené.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.