Az M1-en ma is beharangozták, hogy nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről.

Ingyen internetet a családoknak! Itt a nemzeti konzultáció összes kérdése

Íme a 13 kérdés, amelyekre augusztus 15-éig adható válasz postai úton, vagy elektronikus formában:

1. A járvány újabb hulláma esetén Ön az alább javasolt intézkedések közül melyiket támogatná?

(több is megjelölhető)

kijárási korlátozás bevezetése

távolságtartás elrendelése

maszkviselés elrendelése

országhatárok lezárása

oktatási intézmények bezárása, áttérés digitális oktatásra

rendezvények korlátozása

a 65 éven felüliek külön vásárlási sávjának fenntartása

a védekezéshez szükséges eszközök kivitelének korlátozása

ingyenes parkolás

2. Ön egyetért-e azzal, hogy a járványügyi készültséget mindaddig fenn kell tartani az egészségügyben, amíg fennáll a járvány visszatérésének kockázata?

3. Ön szerint szükség van arra, hogy tovább erősítsük az idősotthonok járványügyi védelmét?

4. Ön egyetért azzal, hogy a kormánynak arra kell törekednie, hogy a védekezéshez szükséges felszerléseket Magyarországon lehessen előállítani, így csökkentve a kiszolgáltatottságunkat?

5. Ön egyetért azzal, hogy a járvány alatt az iskolás gyereket nevelő családok és tanárok számára legyen ingyenes az internet?

6. A járvány időben való észlelése és a védekezésre való felkészülés érdekében Ön szerint szükség van állandó magyarszági járványügyi figyelőszolgálatra, így csökkentve a kiszolgáltatottságunkat?

7. Ön szerint a járvány elleni védekezés idején a bankok és multinacionális vállalatok is járuljanak hozzá a védekezés költségeihez?

8. Ön egyetért azzal, hogy ösztönözni kell a hazai termékek, hazai szolgáltatások vásárlását, és népszerűsíteni kell a hazai turizmust?

9. Ön szerint a kormánynak a járvány elmúltával is fenn kell tartania a munkahelyvédő és -teremtő programokat?

10. Ön elutasítja Soros György tervét, amely beláthatatlanul hosszú időre eladósítaná hazánkat?

11. Ön mit gondol, Magyarország védje meg a magyar vállalatokat az ellenséges célú külföldi felvásárlástól?

12. Ön egyetért azzal, hogy a kormány továbbra is lépjen fel a bevándorlás ellen, és tartsa fenn a magyar határ szigorú védelmét?

13. Ön egyetért azzal, hogy a magyar kormány a Brüsszellel való nyílt konfliktus árán is tartson ki a bevándorlást tiltó szabályok mellett?

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Horizont: Nem kell aggódni a megszámlálás miatt, azt úgyis csak a kukaholding végzi majd és bemondja a győzelmi eredményt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Ha a qrmánynak fingja nincs róla, hogy lehetne fenntartani a gondoskodás látszatát a folyamatos lenyúlás mellett, akkor kell egy konzultáció Sorosról, Gyurcsányról, Karácsonyról meg a migránsokról...
Clavigo
Ingyen internet ?? Qrva @nyatokat,,nem rég még adóztatni akartátok,,faszfejek.Tűnn3tek már el a rohadt pich@ba,,,aztan lenne végre egy kis nyugalom,,ebben a szájbabaszott országban.!!!
namihami
13. Ön egyetért azzal, hogy ez (és az eddigi valamint az ezutáni) "" konzultáció"" célja pusztán néhány haver további gazdagítása okán volt/van és lesz? Egyetért, hogy mivel bármi legyen és bármennyi a visszaküldött válasz, azt mi már előre lesz@rhassuk és azt jelentsük be, amit akarunk? Egyetért, hogy válaszolhatnak amit akarnak, mi már a válaszok százalékos összetételét is megírtuk előre?
+ 1::: Válaszolhatsz, amit akarsz, a Fidesz úgyis lesz@r téged is és a válaszodat is. Úgyhogy, kapjátok be!
Na, ez a kettő maradt le valahogy...
Gauntlet
Hogy értik a nyílt konfliktust? Kilépnek? Érdekes a kirohanás a bankok és multik ellen, akik sok alkalmazottat foglalkoztatnak. Ezek után biztos szavazók maradnak, ugye?
lampa laz
Ezekből az kérdésekből egyértelműen és tisztán látszik, és ezzel el is ismeri a fidesz, h a szavazói az alsóbb iskolázatlan együgyű rétegből tevődik össze. Akinek ettől picivel több van az most megsértődik azon, h ennyire hülyének hagyta magát nézni. Markában tartja és uralja az egész országot miközben le is rabolja, ezekkel a kérdésekkel meg megalázza és nevetségessé teszi az embereket. Aki képes tollat ragadni és kitölteni ezt a szart az meg is érdemli, h ilyen aljasul bánjanak vele, mert magasról szarik arra, h kinek mi a véleménye. Arra viszont jó lesz neki, h a zemberekre hivatkozva megszerezze magának a határidő nélküli teljes felhatalmazást az uralkodásához.
justhpeter
@Horizont: Nem kell aggódni a megszámlálás miatt, azt úgyis csak a kukaholding végzi majd és bemondja a győzelmi eredményt.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A színi-növendékek elutasítják a címkét

Ártunk és qurmányunk nem csak lenyúlja az egyetemet, de mocskolódik is

Mint ismert az oktatásban valóújabb térnyerés állomásként a a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE)-ez is alapítványosítják.
Az akció körüli hangzavarban igencsak erősen hangsúlyozódott, hogy az egyetem ballib volta az egyik indok. A Színház- és Filmművészeti Egyetem HÖK közleményében kiemelten fogalakozik ezzel a rágalmazással is.
Miközben kifejezésre juttatták, hogy „nem érzik magukat biztosítva afelől, hogy az egyetem a jövőben is megmaradhat olyan autonóm intézménynek, ahol az oktatásban a művészeti értékek állnak mindenek felett, ahol a tanárok és diákok a szabad, kreatív gondolkodás jegyében dolgoznak továbbra is, politikai befolyásoltságtól mentesen”!!!
Fityesz-matyarul ez a ballib métely! =))
ómió
Pedig efftársilag a Lenin-összesben nyilván megvan minden válasz!
Gyütt Mönt
Egyértelmű előttünk az oktatás lebutításának szándéka. A múltkoriban Málna kedves beszélgetőtársam még a 16 év tankötelezettségi korhatárt is soknak tartotta, elborzadtam. Míg Széchenyi szerint a nemzet igazi hatalma a tudományos emberfők mennyiségében rejlik, addig a kormányzati törekvések az összeszerelő ország irányába mutatnak. Ide kívánkozik Chomsky tízparancsolatából a 7. szakasz:
7. Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.
Mobil123
Hát a kormány face oldalán is érdekes kommentek vannak :-) Egy török muki írta hogy a magyar kormány bennünket legalább megkérdez . :-) hát volt hozzá sok reagálás (én is de törölték :-) pedig semmi rossz nem volt benne . Csak annyit írtam hogy de hogy kérdezik meg, csak kíváncsiak az emberek szövegértelmezésére :-D
Nessy
@Gyütt Mönt: Tovább folytatnám a 7. szakaszt egy régi filozófus gondolatával: a lebutított és félelemben tartott emberek előtt lehet a vezetőnek/diktátornak a megmentő szerepében tetszelegni!
CsipkeRózsa
A Sorosra vonatkozó kérdés még a szakértők között is vitatéma, gondolom az ország lakosságának a töredéke olvasta csak el az arról szóló cikkeket.

Szerintem nem biztos, hogy nem jó elképzelés. Aki akarja, olvassa el, több helyen megírták, pl.:

hvg.hu/gazdasag/20200424_orokjaradek_kotveny_soros_orban_eu_koronavirus_valsag

A többi kérdés is egy sunyi, félrevezető összeállítás. Kíváncsi vagyok, milyen törvényeket fog meghozni, vagy változtatni ezekre hivatkozva.
CsipkeRózsa
Az előbbihez még hozzáfűzném, hogy nem Magyarországra, hanem egész Európára vonatkozik a terv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.