A kuratóriumok vezetőinek kiválasztásánál szempont volt, „hogy értsenek az adott szakterülethez, a felsőoktatáshoz, illetve a kialakítani kívánt új világhoz, amely felé a felsőoktatási intézményeket kívánjuk vinni”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Értenek hozzá!??? A szakterülethez, a felsőoktatáshoz? Ezzel az erővel bárkit odaültethetnek, hiszen sokan jártak egyetemre!
Politikusaink ott tartanak, hogy láttak hegedűt, és ők Yehudi Menuin!
Eladott Ország
Abszurdisztán legújabb politikai végterméke a kuratóriumok vezetői. A jó kicsi legók, minden lyukba beleillenek. A "Marcipán Ceaușescuval" együtt kart karba öltve képesek a 3 dimenziós teret is 1 dimenzióssá alakítani. Ők vezetik a vezérfonalat. Nem más ez mint politikai komisszárok felügyelete az autonómia felett. Ha a fenntartói jog ide vagy oda kerül attól nem lesz jobb az oktatás. "Csaknem negyedével csökkent a felsőoktatásban tanulók száma Magyarországon 9 év alatt" A lényeg az, hogy minden gyerek rendes szakmunkássá nevelkedjen, aki kussolva bólogat, és inaszakadtáig dolgozik a nemzeti oligarcháknál és a kormánybarát multinál. Elmentek ti a qrva anyátokba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.