A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.

Elkapták a más rokkant-kártyájával parkoló 49 éves nőt

A rendőrök 2020. június 16-án elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a helyi lakost, aki Szombathelyen, a Pázmány Péter körúton egy, a mozgásában korlátozott személyek számára fenntartott parkolóhelyen állt meg autójával úgy, hogy a szélvédőre egy más személy nevére kiállított parkolási igazolványt helyezett ki jogosulatlanul. A nyomozók a 49 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez egy szédületesen komoly bűncselekmény...nagy a veszélyessége,igaz zsernyákok??? Miért nem a fideszes trógerekre ugrotok ilyen gyorsan...ha az egész ország rokikártyával parkolna,az sem közelítené meg a fidesz által okozott károk ezrelékét sem...
DR Eric CARTMEN
@durbincs:Te szerencsétlen döngöltagyú !Fussál neki mégegyszer, hátha valami érthetőt is ki tudsz böffenteni ( bár az 50-es IQ-dal csoda lenne ). Vagy szóljál a kezelőorvosodnak, emelni kéne a dózisodon.
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, megint szólok a zsernyákoknak, hogy büntessenek meg. Már nagyon elkanászodtál.
namihami
Akkor most jöhetnek a konditermek előtt parkoló terepjárók tulajdonosai. Abból is akad néhány. Még olyan is, akiről már van benn néhány eddig készített fotó is.
Cicamama55
Voltak híres-neves személyek is, akik hasonló bűncselekményt követtek el...Büntetőeljárást ellenük is indítottak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.