Veszélybe került Magyarország leglátogatottabb hírportálja, a Index.hu – olvasható a vasárnap esti közleményükben.

Veszélyben az Index – felhívást tett közzé a portál

22:10 Frissítés!

Nyilatkozott a Media1-nek az Index.hu-t tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány (MFA) kuratóriumának elnöke.

Bodolai Lászlót, azt állítja, félreértésről van szó.

Elmondta, Gerényi Gábor valóban kidolgozott egy működési koncepciót a portál számára, de ezt az Index.hu igazgatósága azt nem fogadta el, Gerényi munkája pedig már véget is ért. Bodolai szerint  a 24.hu úgy szivárogtatott ki üzleti titkokat piactársa igazgatósági üléséről, hogy a leírtakat torzan közölte és a megjelentek nem fedik a valóságot.

Állítása szerint

félretájékoztatták az Index munkatársait, ezért most rögtön tájékoztatni fog mindenkit a valós helyzetről.

Pusztay András vezérigazgató munkájára pedig a továbbiakban is számítanak, feladata az lesz, hogy kidolgozzon egy, a válság miatt elkerülhetetlen új koncepciót, amivel máshogyan lehet gazdasági racionalizálást végrehajtani – közölte a kuratóriumi elnök, aki szerint az Index szétdarabolásáról nincs szó.

20:35

A közel két éve létrehozott szabadindex.eu-n meg is változtatták a mutatót, amely már a sárga tartomány felé irányul.

Kívülről ugyanis olyan befolyás ért minket, amelynek vége a szerkesztőség megszűnése lehet. Aggódunk, hogy egy csapásra, egy szervezeti váltással elvesznek azok az értékek is, amelyek miatt ma az Index az ország legnagyobb és legolvasottabb lapja lett. (...) Nem vagyunk biztosak abban, hogy sokáig tudunk ilyen lapot csinálni, és mivel hiszünk a nyilvánosságban, úgy gondoljuk, hogy erről önöknek, nektek, olvasóinknak is tudnia kell

- írják.

Azt ígérik, folyamatosan beszámolnak a fejleményekről, a következő napokban eldől az Index sorsa. 

A vészjelzés előzménye a 24.hu írása volt, amelyben Pető Péter főszerkesztő és Horváth Csaba azt írták, hogy

az Indexet fel akarják darabolni, valamint megjelent az Indexnél tanácsadóként Gerényi Gábor, az Ungár Péter LMP-s politikus résztulajdonában álló azonnali.hu oldal alapító-társtulajdonosa.

Azt is állították, hogy felmerült Pusztay András vezérigazgató leváltása is.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Mirabilis: Sajnos ez már csak idő kérdése volt azzal, hogy tulajdonosi kör megváltozott. Eddig is bármikor megtehették volna. A félelmetes, hogy miért most fejezik le a "szükséges ellenzék" képét is. Valami jön, ami után nem lehet többé szabad vélemény..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
@Mirabilis: Sajnos ez már csak idő kérdése volt azzal, hogy tulajdonosi kör megváltozott. Eddig is bármikor megtehették volna. A félelmetes, hogy miért most fejezik le a "szükséges ellenzék" képét is. Valami jön, ami után nem lehet többé szabad vélemény..
legott
Tombol a sajtószabadság.
Folyamatosan azon dolgoznak, hogy minden ellenzéki oldalt megszüntessenek,
Ha tehetnék mindent egyből bezárnák, de nem tehetik. De ezen dolgoznak folyamatosan.
Szerintük ez a sajtószabadság.

Elég volt a kommunistákból átavanzsált nácikból!
Lesz itt még polgárháború...

Az a vicc, hogy náluk sok fegyver van (közpénzből), és talán az oroszokat is behívják, hogy segítsenek nekik letörni a szabadságharcot az önkény ellen.
Ja, ez nem volt vicc.
Ezek megteszik, ha kell - a magyar nép ellenségeiként...
MERT EZEK A MAGYAR NÉP ELLENSÉGEI !!!

Fogunk mi még orosz tankra Molotov-koktélt dobni - 2022-ben.
Hallelujah

www.youtube.com/watch?v=CWCycC0P5AM
Gyütt Mönt
Már várom, hogy valami paramilitáris oktatási intézmény legyen, természetesen katonai parancsmokkal az élén. Az olyan trendi, de mondhatnánk unortodoxnak is. Az iskolai lőtér ötlete már az általános iskolák esetében is felmerült, ha emlékeztek rá.
Aki Én
@ómidióta: és most mit hazudtál Zorbánra, te beteges bolsi hazudozó? Hogy fiatal demokrata?
Rockxy
jájmán a elempét is a náczi zorbán igazitja meg a 24-et is, meg a 25-öt.
és ez addig fog menni, amíg a fletót is leválcsa és elveszi klárikát feleségül, oszt vágópisti lesz a koszorúslány.
SystemError
@Mirabilis: Köszi a linket! Van persze egy csomó oldal, hírportál Az index.hu esetén a havi nézettségi adatokkal van a baj, mivel az ország leglátogatottabb oldala. Itt a toplista: dkt.hu/

Biztos vagyok benne, ha lefejezés jön, akkor az index szerkesztőség másnap indít egy új arculaton valamit. Nem is lenne baj, ha összeállna a már régen kitúrt újságírókból is valami új. Nem az igény szünt meg, hanem a lehetőség ebben Persze az index szerkesztőség nem kicsi, nem könnyű ezt folytatni gazdaságilag ekkora méretben. Viszont fontos, ha lépnek , akkor majd egyszerre lépjenek, mert úgy van értékük. A fidesz is lassú kivéreztetést fog csinálni, hogy széttagolja a bandát.Valamiért mégis azt gondolom, ha felismeri a szerkesztőség, hogy mi történik, akkor nem fogják várni a lefejezést. Remélem erre már van is okos tervük, mert ez innentől csak idő kérdése. Naivitás lenne az eddigiek alapján arra gondolni, hogy idővel ne ez jönne. Lehet elébe kéne menni inkább. Az durva gyomros lenne, hiszen vinnék a nézettséget "ingyen"! :)
ómió
@Aki Én: Ráhazudni valakire bármit, tetüfi, a ti efftársi "reszortotok"! Ahogy tetves bolsiságotok másra hazudása is! Napjában csinálod, mégse tudod?
Aki Én
@ómidióta a buta bolsi: ...na, megriadtál buta propagandista bolsi? Ma sem tanultál valami újat, te egysíkú elmebeteg?
ómió
@Aki Én: Tetves bolsiságod mai másrahazudási kvótáját is "teljesítetted", görényfi! Az Internacionálé is megvolt!? Akkor ezután is - ahogy egódat kifejező jó tetves bolsihoz illik - olyan aljassággal szólíts meg, amivel a rendszer engem nem értesít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.