A párt szolnoki szervezete tett feljelentést.

Feljelentést tesz a Fidesz, mert szerintük lopják a nemzeti konzultációkat

Feljelentést tesz a Fidesz szolnoki szervezete, miután az interneten a napokban nyilvánosságra került egy videó, amely a nemzeti konzultációs kérdőívek eltulajdonítását mutatja be – közölte a párt szolnoki közgyűlési frakciójának vezetője hétfőn sajtótájékoztatón.

Tasnádi Zoltán felhívta a figyelmet: a nemzeti konzultációt az eddigiekhez képest hevesebben támadja az ellenzék, illetve a balliberális oldal, ez már Szolnokon is tapasztalható.

A napokban nyilvánosságra került videón az látszik, hogy a Szolnoki Többség nevű ellenzéki csoportosulás egyik ismert aktivistája kérdőívet visz el egy ház postaládájából – mondta. Megjegyezte: baloldali ellenzéki pártok a konzultációs kérdőívek begyűjtésére vagy éppen megsemmisítésére biztatják szimpatizánsaikat.

Közlése szerint az elmúlt egy-másfél hétben több bejelentést kaptak szolnokiaktól meg nem érkezett vagy eltűnt konzultációs kérdőívekről. Hozzátette: egyes bejelentések – amelyeket még ellenőrizniük kell – a Szolnoki Többség egyik önkormányzati képviselőjét jelölik meg az ívek begyűjtőjének, illetve a begyűjtés, megsemmisítés irányítójának.

Rusvai Károly, a KDNP közgyűlési frakciójának vezetője arról beszélt: sokakban joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért kell ellehetetleníteni az emberek szabad véleménynyilvánítását.

A baloldali pártok szimpatizánsai is kinyilváníthatják véleményüket a kérdőíveken, viszont – mint fogalmazott – ők pontosan tudják azt, hogy a magyar emberek döntő többsége nem velük ért egyet sem a járvány kezelésének, sem pedig a gazdaság talpra állításának kérdésében.

"Egyszerűen el akarják megint hallgattatni a magyar embereket" – vélekedett Rusvai Károly.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a nemzeti konzultáció lehetőség arra, hogy a Magyarországot és minden magyart érintő kiemelten fontos kérdésben elmondhassák a véleményüket az emberek. Arra kért mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Ujvári Sándor 

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Szegénységi bizonyítvány az, amikor egy narancsos szervezet rohadt fontosnak tartja, hogy a válaszokat előre megírt, másnak [email protected] sem érő inzultácíós leveleket ,,báncsák".
Röhej.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
@solidedge: Ebbe a 'bohózatba" naponta döglenek bele magyar emberek tucatszám 10 éve... egymillió halálos áldozata van eddig ennek a szarbángeci holokausztnak... annyira kurva vicces bohózat... halálra röhögik rajta magukat gondolom...
MariaNX95
Nézzе meg а webкаmегa mаszturbációs videóimаt -> http://lovexx.club...
ómió
@Eladott Ország: Na, mi "szépet" hazudott neked az "Athina portál"!?
Eladott Ország
@ómió: Többszörösen elítélt a svéd–magyar nő, aki a migránsok miatt tért haza.
https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-arch...
ómió
@Eladott Ország: Biztos azért volt leginkább "elítélve", mert "rasszistaként" nem bírta a bolsiszagú migráncsbűzt! Azt efftársaknak találták ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. July 6., 19:50
Halálra gázolt egy embert a Tokaj InterCity
Nagyvilág - 2020. July 6., 14:33
Agyonlőttek egy 11 éves kisfiút