Bár árgus szemekkel figyeltünk, nem találtunk elfogadható ellenzéki módosítót - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a 2021-es költségvetés elfogadása után. Az ellenzéki oldal 800 módosító indítványt nyújtott be, amelyek 6400 milliárd forintra növelték volna az államháztartás hiányát - mondta a politikus az MTI beszámolója szerint. A pénzügyi tárca őre szerint eddig 480 milliárd forintot fizettek ki járványügyi védekezésre, de vannak még futó szerződések, teljes elszámolást a zárszámadásban tudnak majd adni. Nincs olyan terület a költségvetésben, amire az ideihez képest ne több forrás állna rendelkezésre jövőre - fogalmazott a miniszter.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Misike! Igazad van. Az ellenzék szellemi nyomorultak gyülekezete. Szeretném megérni, hogy egyszer majd ti is javasolhattok! (Csak az a balfácán balos kormányzás? Ők egy kicsit őszintébbek, mert tudják mi a különbség ellenfél és ellenzék között. Mert esetleg tényleg.De ti vagytok az éceszgéberek. Másnak kuss. Nem ért hozzá?)
Nessy
A fidesz ha nem akar, akkor nem is találnak! Viszont ellenzéknél ha akarnak az ÁSZ talál hibát, hiányosságot! Olyan farizeus tempó!
namihami
Mit csináljon szegény Miska? Ha egyszer nincs egyetlen olyan ellenzéki ötlet, aminek alapján stadiont, bírkózócsarnokot, Makovecz-kazánházat, TAO-pénzeket és hasonlókat javasolnának? Akkor mégis, mit kellene vagy lehetne támogatni? Ha netán egy kisvasút vagy csónakázótó ötlettel végre az ellenzék is előállna? De még az se...
Végtére, semmi használható ötletük nincs. Akkor megérdemlik a mellőzést...Nekünk bőven volt, van és lesznek hasonló javaslataink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.