A pénzügyminiszter arról is beszélt, hogy a nagyvállalati beruházási támogatási program keretét 40 milliárd forintra megemelték. "A kormány gazdaságvédelmi programja eddig 1,2 millió munkahelyet őrzött meg, 225 ezer munkahely részesült bértámogatásban" - jelentette ki a pénzügyminiszter. A PreBeton Zrt. 5,3 milliárd forintos munkahelyteremtő beruházásához a kormány több mint 2,5 milliárd forintos támogatást nyújtott - mondta. Hangsúlyozta, hogy a jövőben is szükség lesz az építőipari beruházások további támogatására.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
gazdaságvédelmi??? amit ez a bagázs megvédett, az el lett lopva!! =))
tudode
Na akkor nézzük csak meg a PreBeton Zrt, amelynek Seer Sándor a táreselnöke, vezérigazgatóként
.
Nem kódis, a 10 milliós jegyzett tőkéjével, a 31,1 milliárd vagyonával, amelyet 2014 óta kapart össze, valószínűleg állami beruházásokból!
.
Így legyen ötösöm:
.
"""" 5,3 milliárd forintos munkahelyteremtő beruházásához a kormány több mint 2,5 milliárd forintos támogatást nyújtott"""
.
Blabla un. munkahelyteremtés, őfélesége RABSZOLGATARTÓ társadalmában!
.
Túl van tárgyalva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.