A brüsszeli csúcsot követően, a Magyar Nemzetnek adott interjút Varga Judit igazságügyi miniszter.   Varga Judit a lapnak azt mondta, az Európai Tanács által elfogadott következtetések nem tartalmaznak jogállamisági feltételrendszert: az állam- és kormányfők megerősítették, hogy fontos az EU pénzügyi érdekeinek védelme és a jogállamiság tiszteletben tartása, de a két terület nem kapcsolható össze. Ez a megközelítés […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Shikari: 15:15
"Nem kell ide egyetlen hazaáruló liberálfasiszta sem, mind eltakarodhat!"
Ilyen politikus nincs az ellenzék soraiban, de azért igazad van . Takarodjanak, azokkal együtt akik az elmúlt 10 évben "hazavágták" Magyarországot.
Csak úgy csendesem megjegyzem, hogy tudd: szeretett vezéred 1992-ben a Liberális Internacionálé alelnöke majd 1993-ban a szervezet végrehajtó bizottságának a tagja volt.
Orbán Viktor is libsi ? Igen ? Nem !
Ő egy gerinctelen, politikai szélhámos aki úgy váltja a meggyőződését mint más az alsógatyáját. Egy hullámlovas, aki nem a haza javára, hanem a saját hasznára szörfözik a politika tengerén.
A történelem könyvbe, csupa kisbetűvel fogják beírni a nevét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Csizmás Kond: 9:45 Eccerű mint a fakocka.-beírod a gugliba,hogy fékek és ellensúlyok. Részletes magyarázatot találsz.
Na ezt nyírta ki orbán gyökerestől,Mindenféle ellenőrzést megszüntetett.Nem véletlenül írták át az alkotmányt,ami már nem alkotmány,hanem csak tákolmány.Vagy ott van az orbán-féle választási rendszer,ami az ellenzéknek nem ad túl nagy teret.
Csizmás Kond
@csipetke: ..nahát...hogy erre miért nem gondoltam.
Amúgy meg vagyok győződve hogy ha oda a gugliba a fékek és micsodák magyarázatára zoknimosástechnológiát írtak volna te azt is alaptörvénynek vennéd.
Azok a fékcsodák csak az ott működhet ahol nincsenek egységes demokratikus törvények, ahol egy polcon több hatalmi erő van...na de ezt úgy sem érted csak a szlogent tanultad meg könyv nélkül.
csipetke
Láthatólag gőzöd se volt arról,hogy mik is azok a fékek és ellensúlyok,de ehhez képest most kioktatólag nyomod itt a süket rizsát,mást hülyének nézve,holott már régóta látom,hogy milyen sokmindennel nem vagy tisztában.A fékek és ellensúlyok kizárólag demokráciában működnek,a te mondandóddal ellentétben.Magyarországon már csak nyomokban lelhető fel demokrácia,orbán gondoskodott róla,hogy így legyen.Az alaptörvénnyel meg úgy tűnik,te nem vagy tisztában,úgyhogy ne akarj okosnak látszani,mert irtó sok ostobaságot írsz.Bár te onnan Románia-alsóról írogathatsz,nem sok vizet zavar.Ne válaszolj,nincs értelme
kokopelli
@csipetke: ...szerintem sem!A rokonságomban folynak le csodás beszélgetések.U.i még a nyugatról is hallok olyan
híreket és axiomákat,amitől betegre röhögném magam,de egyszerűbb az "okos enged..."közmondás után menni!(;-))
advocat
Jucika! A jogállamiság - elméletileg - csak egy kívánságműsor. Nincs pontos meghatározása. Szerintem, de én még a cocializmusban tanultam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.