Pofátlan, hogy az az Ujhelyi István papol a Balatonról, aki a baloldal szegedi korrupciós ügyeiből kicicomázott badacsonytomaji villájából élvezheti a balatoni panorámát – közölte a Fidesz szerdán.

A Fidesz szerint az MSZP-s Ujhelyi István pofátlan
Fotó: MTI/Marjai János

A kormánypárt közleményében arra reagált, hogy az MSZP európai parlamenti képviselője napközben tartott sajtótájékoztatóján a turizmus területén működő kisvállalkozások segítését sürgette.

A Fidesz azt írta: emlékezetes, hogy Ujhelyi István és az ő ingatlanjai több vonatkozásban is előkerültek a Szeviép-botrányban. Tavaly Ujhelyi lebukott azzal, hogy nemcsak a szegedi házát, hanem a nagyértékű balatoni villáját is a Szeviép újította fel több tíz millió forint értékben "kenőpénz gyanánt a baloldal kormányzása alatt kapott állami és szegedi megbízásokért cserébe" – tette hozzá a nagyobbik kormánypárt.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
@Pegero: Ez a Fideszre jellemző. De majd rájönnek idővel. Egyébként meg azért van a begyükben Ujhelyi, mert elmondta a valós eseményeket a brüsszeli tanácskozásról. Orbán Brüsszelben egy riadt nyúl volt, hazaérve rettenthetetlen oroszlánná változott. Elcsépelt, a zakkant agyú fideszes választóknak szóló retorika.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Asszem ebből megint per lesz,mert a fidesz vádaskodni,rágalmazni azt nagyon tud,de nem valószínű,hogy Újhelyi annyibanhagyja a dolgot,és jól is teszi,ha beperli ezt a hazug bandát.
nezelodo
Dakotáim, ha úgy lopta volna, mint a Simlicska az állami Gazdaságait, meg a Közgépet, Alkotóházastul, stb, már régen a "Lölö tulajdona" lenne...
Rockxy
amikor egy politikus leteszi a szakmunkásvizsgát, mert ugyehát leteszi, merthát anékül nemlehet politikus, akkor máris pofátlanná válik, hogy minden kritériumnak megfeleljen, ésmég elkezd edzeni úgy, hogy nagy sarakat emelget, aztán próbálja minél messzebbre eldobni, de lehetőlegesen úgyám, hogy a sárdobálás célpontya az ellenzéki politikusok táborából kerüljön ki, aki viszont ugyanúgy ki van képezve sárdobálásból, és kérném szépen azmeg nem ám azt a sarat dobja ám vissza, amit őrá dobtak, hanem van néki tartalékba egy nagy rahedli sár, ami nem az övé, csak bitorolja, és ami állandóan kéznél van, osztakkor abból válogassa ki a legmocskosabbat, meg a legbüdösebbet és vojalá, máris vállról indítható sárdobálló géppel kezdi sorozni a zegyik politikust, és eztet az indexféle ujságok megírják, de meg ám, és akkor a proletár internacionalista és a népnemzeti rasszista nácik jól öszevitatkoznak azon a marhaságon, hogy kinekvan igaza!
hát kinek?
akinek a rigó fütyül, annak!
Qqberci
@Pegero: Kispajtás, akkor miért nem jelentitek fel?...
solidedge
A Fidesz megcélozta a tudatlan falusi réteget a szavazatszerzéshez. Leereszkedett azok szintjére, de nem tudott ott megállni, alájuk süllyedt. Borzasztó sötétek lettek. Kijelentéseiknek se füle se farka. Végérvényesen elhülyültek.
solidedge
@Pegero: Ez a Fideszre jellemző. De majd rájönnek idővel. Egyébként meg azért van a begyükben Ujhelyi, mert elmondta a valós eseményeket a brüsszeli tanácskozásról. Orbán Brüsszelben egy riadt nyúl volt, hazaérve rettenthetetlen oroszlánná változott. Elcsépelt, a zakkant agyú fideszes választóknak szóló retorika.
ómió
A villájáról meg tuti "megfeledkezett" az efftárs! Ennyit hazudozva nem is csoda!
lusta
@csipetke: Az a gondom, hogy a fájdalomdíjat is mi fogjuk fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.