Szerinte a magyar állam nem szól bele magáncégek ügyeibe. A portugál külügyminiszterrel tartott közös sajtótájékoztatót Szijjártó Péter Lisszabonban, ahol két kérdést is feltehettek az újságírók, írja a 444. Az egyik arra vonatkozott, hogy a demokrácia terén kihívásokkal küszködő magyar kormánnyal érdemes-e szorosabbra fűznie a kapcsolatot Portugáliának, amire a portugál külügyminiszter a párbeszéd fontosságáról beszélt a köztük lévő különbségek ellenére, Szijjártó pedig felháborodottan visszautasította az alaptalan vádakat. A lap azt írja, hogy ugyanez történt, amikor a Reuters tudósítója azzal szembesítette, hogy miközben a Riporterek Határok Nélkül szerint Magyarországon a második legrosszabb a sajtószabadság helyzete az EU-ban, egyre nagyobb az aggodalom, hogy a magyar kormány fokozza a nyomást a szabad médián, és most az Index főszerkesztőjét is leváltották. Szabad-e egy ország, ha nincs teljes sajtószabadság? – tette fel a kérdést.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Szíjgyártó megháborodott (na nem most).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Szíjgyártó megháborodott (na nem most).
csipetke
Látják már az egész világon,amit ez a genyó banda művel.
Justitia
@liwidi: Szeretne érezni egy gyönyörű lányt? Látogassa meg ezt az oldalt -> 3sex.club...
Justitia
@RuthBI75: Szеretnе fоггó szегеtettel beszélgеtni?
A jó útоn vagу!
----
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­
vitriol
Milyen külügyminiszter az, akinek cseppnyi diplomáciai képzettsége sincs? Egy sajtótájékoztatón feltett kérdésre nem lehet így reagálni, mert a felháborodása bizonyítja a gyanakvások jogosságát.
Justitia
@RuthBI75: Szеretnе fоггó szегеtettel beszélgеtni?
A jó útоn vagу!
----
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
SystemError
Hisztizik a kis csirkeszar, ez itthon működni szokott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.