Libernyák! A magyar kormányfő ezzel a szóval illette azokat az európai miniszterelnök kollégáit, akik őt egyébként jelentősen lenézik, már csak a közismert műveletlensége okán is. Valószínűleg nem nagyon akad olyan külföldi tudósító, aki ezt a “libernyák” szót le tudná fordítani bármelyik más nyelvre, de hadd adjak egy kis segítséget!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Már epedve várom O.V. facebook képét, amikor a libernyákokkal a hátán neki vág a hegyoldalnak, hogy felcipelve őket, megmutassa a nekik csoda erkélyét! Esetleg Felcsútot is megmutogathatja nekik, a hátán cipelve őket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Csizmás Kond: Akar a nyavalya tőlük kérdezni! Vagy nem válaszolnak, vagy mellébeszélnek, vagy személyeskednek! Akinek nincs vitakultúrája, önálló véleménye, aki csak feláll és felolvassa ami le van neki írva, attól max. azt kérdezheted meg, "hogy van", vagy "hány óra van"! Már megszoktam a csodás ellentétes szópárok egybeírását itt a fórumon. Pl. Liberálfasiszta = szűzqrva. Attól függetlenül, a miniszterelnöktől, aki éppen az ország polgáraihoz szól a rádióban, valamivel kulturáltabb szöveget várna az ember. Igaz, van akinél ez a színvonal a trendi.
Csizmás Kond
@Nessy: Mégis mit képzeltél, hogy kiáll és azt mond amit akar ?...persze hogy arra van egy leírt vagy betanult szöveg mert a dolgokat csak úgy lehet megmagyarázni ha egy kérdésre századszor is ugyanazt válaszolják.
A személyeskedés pedig mindig felelet a kérdezőnek, mert mindenhol mindkét oldalon van aki úgy kérdez hogy már az sértő...és arra úgy is kell felelni...persze nem ez a törvény de én is úgy teszek :)
nezelodo
A mini elnök urunk ha nyugalomba vonul, minimum a magyar kultúra nagykövete lehet, hogy széthordja hírünk szerte a világban, de minimum a diplomácia illemtanát tanítja majd valamelyik saját egyetemén. A cicus kolléga meg a segédje lehet, mint a Hupikék törpikék-ben a Hókuszpók macskája.
RonaGyuri
Nos a dolog igencsak méretes öngól, túl azon - az egyébként egyértelmű - tényen, hogy okadatolta, hogy egy kultúrálatlan bunkó, ezzel a szóképzéssel agit adott egy igencsak releváns másiknak: illibernyákok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.