Gréczy még 2019. december végén mondott le a képviselői mandátumáról, miután fotók jelentek meg róla, a kormányközeli médiumok pedig zaklatással vádolták több esetben is.

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete helyreigazításra kötelezi a Pesti Srácok szerkesztőségét a 2019. december 13. napján megjelent „Megszólal a Mi Hazánk munkatársnője, akit hetek óta zaklat levakarhatatlanul Gréczy Zsolt (PS-video-frissítve)” című cikk kapcsán – közölte a Demokratikus Koalíció szerdán.

Mint írták: a tárgyalás során kiderült, hogy a DK országgyűlési képviselőjét nyilvánosan megvádoló országgyűlési alkalmazott, Palányi Nóra eltagadta, hogy ő kezdeményezett kapcsolatfelvételt Gréczy Zsolttal, és "sem ő, sem a Fidesz-közeli médiatermék nem tudta bizonyítani a zaklatás tényét".

Korábbi állításaiba Palányi többször belezavarodott, volt amelyikre azt mondta, lehet, hogy rosszul emlékezett. A másodfokú bíróság ítélete szerint a két fél közötti, alig pár napos levelezés kapcsán „a felperes üzeneteit, magatartását a szó köznapi értelmében véve, okszerűen zaklatásnak minősíteni nem lehet. Az alperesi írás szerinti szexuális jellegű zaklatásként való ábrázolás, leírás pedig egyértelműen valótlan tények híresztelésének minősül”

– írta a párt.

Az ítélet ellen már nincs fellebbezési lehetőség. Gréczyt a perben a Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Iroda képviselte.

Az ügy előzménye, hogy Palányi Nóra, a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti szakértője korábban azt állította egy videóban, hogy zaklatta őt Gréczy. A felvételt a Pesti Srácok tette közzé.

Gréczy a Ripost, és a Lokál ellen is pert nyert hasonló tartalmú állítások miatt – emlékeztet az Index.

Gréczy Zsolt azután mondott le a parlamenti mandátumáról, hogy névtelen emailcímről küldték el több szerkesztőségnek a meztelen képeit.

Forrás: 24.hu, 444, Index, HVG

Címlapkép: MTI/MTVA/Bruzák Noémi

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van-e még ellenzéki politikus, aki nem nyert pert a prostibuzik.hu ellen? Talán még meg se született .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ez a gréczy még létezik? azt hittem végleg eltűnt a politika mocsarában...
tudode
Nem sokan emlékeznek, de a világháló igen a néhai Tocsik Márta meghurcolására, amelyet Deutht Tompika vizgálóbizottsága kezdeményezhette, hogy Tocsik Mártát a 800.000 Ft-os sikerdíja miatt HÉT ÉVIG tartó pereskedésbe belerokkant, a volt fiatal demokraták első áldozataként:
.Megszületett a jogerős ítélet Tocsik Márta perében
.
.
www.politicalcapital.hu/konyvtar.php?article_read=1&article_id=1006

2003-04-14
.
Részletek:
.
Visszakaphatja 640 millió forint zárolt vagyonát Tocsik Márta, mert a Legfelsőbb Bíróság felmentette a csalás vádja alól, magánokirat-hamisítás miatt viszont 400 ezer forint pénzbüntetést kell fizetnie. Ezzel jogilag lezárult a jogásznő csaknem 7 éve húzódó ügye.
.A Fidesz szerint a Tocsik-ügyben hozott legfelsőbb bírósági ítélet jól tükrözi a rendszerváltás óta eltelt időszak ellentmondásos viszonyait.
.
Deutsch Tamás, a Tocsik-ügyet vizsgáló parlamenti bizottság egykori elnöke a felmentő ítéletet nem akarta kommentálni. Azt azonban kijelentette, sérti az emberek igazságérzetét, hogy a jogásznő visszakaphat több százmillió forintot.
.
A cselekmény nem állt arányban az azt követő boszorkányüldözéssel!
.
Az a bukÉJA az egész brancsnak, hogy ma már a közlóvéból összekuporgatott milliárdokat úgy becézik hozam, mindenféle teljesítmény nélkül, Tocsik Márta sikerdíja átalakult a gyűjtőgetés ALKOTMÁNYOS KÖLTSÉGNEK, illetve túlárazva mindent amihez hozzáér a klán tapogatója!
.
800 millióért felhergelték a volt fiatal demokraták selejtjei akiket csak tudtak, de arról mély kusti van, hogy milliárdokat csúsztatnak a hallgatás áraként egy s más hokizsebébe!
.
namihami
Van-e még ellenzéki politikus, aki nem nyert pert a prostibuzik.hu ellen? Talán még meg se született .
jancsipapa
@Shikari: Vannak más Gréczy-esetek ,amelyekről ő maga szolgáltatott fényképes bizonyítékot ...
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"A Pesti Srácok csak azt írta meg, amit Nórika előadott!"

A fityeszes médiákban ez az alapprobléma! Semmi közük az újságíráshoz, ezért nem tartják be az újságírói etikát!

De te sem vagy százas. Mert szerinted ha én írok egy levelet a pesti striciknek, hogy @Shikari: egy rohadék pedofil állat, akkor ezt ők lazán megírhatják, s röhögve várják, hogy a gyökér tényi pista majd feljelentést tegyen ellened az ügyészségen.
SystemError
A legtöbb magyar párkapcsolat oldal online hírdetéseit fideszes gecik kezelik. Jobb, ha tudja mindenki, hogy orosz hacker eszközökkel lopják le a privát oldalakon elhelyezett képeket úgy, hogy még az oldal tulajdonosa sem tud róla, mert a követőkódokon keresztűl csinálják. Így lopták el Gréczy Zsolt magán képeit is. Ehhez költöttek ezzel a ribanccal egy szép mesét...aki úgy látom bármire használható..:)
SystemError
@Shikari: Nórikázod a ribancot? Jó egy ilyen a pártban, lekapja a túrót parancsra a zsíros gecikről undor nélkül. A fideszes női princípium!:)
F_Viktor
@Shikari: Nórikádnak (parancsra) viszketett, o'szt jónapot!
A lényeg, hogy a fityeszes szennylapok parancsra, vagy csak a hazaárulásért járó pénzjutalomért, az újságírói etikát véletlenül sem figyelembe tartva HAZUDOTT, azaz nyomták ezerrel a fake newst az erkölcsi hulladék szavazóinak.
F_Viktor
@Shikari: Beszélsz hülyeségeket, Nórikád az áruló, orbán bérenc toroczkai fizetett csicskája!
Józsipapa
a prosti srácok...
a szennylapok alja...
huth gerivel az élen...
okádék...
SystemError
@Pegero: Majd azt is meglátjuk, hogy milyen online reklámkezelő cég kezelte az adott társkereső hírdetéseit, amivel lelopták a képeket. Nehogy kiderüljön, hogy a Matolcsy kis zsírdisznója...
SystemError
@Pegero: Gondolom nem Gréczy küldte a képeket a Prost Srácoknak. Itt bizony bűncselekmény történt...valaki felőrte a fiókját. Történetesen Matolcsy fia kezeli(NewWaveMedia)az összes hazai társkereső hirdetéseit, ami azt jelenti, hogy egy követőkód elemzi a látogatókat... Zsírgecin már lelkes szakemberek dolgoznak, akik anoním módon dolgoznak nyugi..:)
SystemError
@Pegero: Nem mentegetem, mert nem tett semmit. Egy olyan oldalon volt fent, ahol azt gondolta nem látnak bele az adataiba... Valaki köcsög orosz módszerekkel lelopta a képeit. Nem hülye a zsírkocageci, de más hackerei sem azok. Ő csak orosz módszereket másol, mások meg alkotnak...:) Tudod kis hazánk ebben nagyhatalom. Tudod te ezt a simlis kis tükrözött tartalmaiddal...:) Csak, amit ti csináltok az egy ócska szar, ami itt elmegy...:)
csak úgy....
@Pegero: te matolcsi elsö házasságából ?
SystemError
@Pegero: Miután a Cambridge Analytica megbukott, kellett Habonynak egy saját hasonló vállalkozás, ami szállítja az ország állampolgárairól a magánadatokat így lett a NewWave. Ehhez nem ész kell, mert csak nyomin másolják a Cambridge A. módszereit... Hidd el fog még túros faszt szopni a Csillagban Ádika a luxus után apcival együtt..
csak úgy....
@durbincs: nem veszed észre,hogy már alig vesznek észre? te bányás kullancs?
SystemError
@durbincs: Egy kiégett rossz kurva lettél. Kelleted itt magad, mint egy fogatlan Nagyvárad téri román hímringyó.
csak úgy....
@Pegero: X @durbincs: X @Shikari:/ @verőce21:= 0
a matyómintás és sárközi viseletet viselö bolsik!
SystemError
@Pegero: Én viszont már sok ilyen műszakját lenyomó trollt láttam.
csak úgy....
@Pegero: itt éled a maradék életed mint a fél hal és a hibbant shikari? elöször velük kéne konzultálnod az adottságaikról és a tehetségükröl,mert ti egy szív és egy lélek..
Rockxy
mindent tudunk, mert tudjuk.
Grecze Zselt pert nyert e Peste Srecek ellen mert e tesztelhetetlen sereg engedelmes eleje keres kegyetlen tekert elmebeteg teret, kelletlen remegve repked Beszterce felett.
csak úgy....
@SystemError: ez a pötsc ( @Pegero: ) csak a silány életét és egyedüllétét próbálja leplezni azzal ,hogy kurvára nagyokat mond és gondol!
csak úgy....
@Shikari: a syssid tudja,hogy te reggeltöl-estig itt lopod a napot? :)
csak úgy....
@Pegero: na jahhh,-te mindig böcsületesen válaszolgatsz mert az idödböl fussa és már unalmadban is, -a lószarra hasonlítasz amibe csak nagyon ritkán és marhára véletlenül lép bele valaki! indián nyelven ,te lenni nagy rakás.
csak úgy....
@Pegero: hülyegyerek,még a veréb esetében is belebonyolódsz a lószarba...
még jó,hogy a fidelitas csilla picsa a tüneteid!
@Pegero: = egy egér naplója !
csak úgy....
@Pegero:te ebböl is hülye? muzsik= a még nem fölszabadult paraszt,mint pld. te és a kedves pereputtyod!
Gyütt Mönt
@durbincs: látod koma, megint buktál. Nem unod még a sok bukdácsolást?
ómió
A nudiszelfi küldésével eszerint "minden rendben"?
verőce21
@csak úgy...: (21:47) Te egy szerencsétlen zaklatott hülye vagy!
Miért jársz ide az oldalra, csak felmegy a vércukorszinted...!?
SystemError
@Shikari: De akkor te liberális vagy tulajdonképpen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.