Vidnyánszky Attila Szíjjártó Pétert, aki a győri egyetem kuratóriumába került és Varga Juditot, aki a miskolci egyetem kuratóriumi elnöke lett, követve 003-as számú ejtőernyősként landolt a Színművészeti kuratóriumi elnöki székében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@SystemError: Ez a csávó,,,,nem ukrán ??? " Mijafaszt keres itt ",,minálunk,,szittyáknál ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Zsámbéki Gábor 41 év után felbontotta a szerződését a SZFE-vel.Jönnek a határontúliak,, megmondani, hogy milyen legyen Magyarország kultúrája- Demeter, Vidnyánszki- takarodjanak a szülőföldjükre, ottan hirdessék a kultúrájukat.
SystemError
@Clavigo: Nem tudom, de nagyon elegem van ezekből a hóhérokból. Ráadásul mint tudjuk a fidesz támogatóinak nagy része tanulatlan, műveletlen paraszt. Minek ezeknek NER "művészet" arra sem fognak járni...
lampa laz
Utálom ezt a sok rohadt határontúli patkányt.
lampa laz
@Clavigo: De, ukrán a faszfej. Ezeket a csaló gazembereket a nyugdíj rablás miatt különösen utálom, mert előlünk lopják el a pénzt.
Clavigo
@lampa laz: tegnap..17. 37. Detto.. Eljutottam én is idáig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.