A Human Rights Watch a kórházakban igen rossz körülményeket talált: hiányzik a kézszappan és a kézfertőtlenítő, a helyiségek nincsenek megfelelően takarítva, az egészségügyi dolgozók és betegek megfelelő higiéniai ellátmánya és személyi védőfelszerelése hiányos, és nem áll rendelkezésre megfelelő számban egyágyas szoba a fertőzésgyanús vagy fertőzött betegek elkülönítésére. A kórokozók mikrobiológiai vizsgálatai nem kielégítőek, hosszú a várakozási idő az eredményre, és a kórházi fertőzésekkel és az azokból fakadó halálesetekkel kapcsolatos megbízható adatok és statisztikák hiányoznak.

Forrás: hrw.org
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Pedig dr. Orbán Gyilkos Patkány úr szerint ez itt Európa egyik legjobb egészségügye. Majd emlékeztessük erre a börtönkórházban, ha megússzák ezt ez egészet annyival, hogy börtönbe kerülnek..

Mivel 2 hónapig pontosan napi 10 átlagra jött ki a fertőzöttek száma, ezért vonták le ezt a következtetést...
Azért annál jóval többet kell tenni, minthogy valaki naponta beírta, hogy 10 egy Excelbe.

A második hullám után találkozunk Lölö katonai terep birtokán! Jó buli lesz ott, nép party!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Pedig dr. Orbán Gyilkos Patkány úr szerint ez itt Európa egyik legjobb egészségügye. Majd emlékeztessük erre a börtönkórházban, ha megússzák ezt ez egészet annyival, hogy börtönbe kerülnek..

Mivel 2 hónapig pontosan napi 10 átlagra jött ki a fertőzöttek száma, ezért vonták le ezt a következtetést...
Azért annál jóval többet kell tenni, minthogy valaki naponta beírta, hogy 10 egy Excelbe.

A második hullám után találkozunk Lölö katonai terep birtokán! Jó buli lesz ott, nép party!
Justitia
Ez mind igaz,nem beszélve a nővér és orvos hiányról.
Beteg éjjel rosszul, szól nővérnek, ő azt mondja nem tud mit csinálni, de eszébe sincs hívni az ügyeletes orvost.
Nővérke vért vesz innen, onnan, beteg kézfeje fekete az alávérzéstől. Osztályos orvos reakció: Nem meri lebaszni a nővért, mert rögtön felmond.
Ez az egészsügy ma Mo.-on.
Málna
Ez az az alapítvány, amelyiknek Soros 100 millió dollárt adományozott?:-)
SystemError
@Málna: De bizony, mondjuk ki hangosan, hogy ily nemes ügyre 30 milliárd forintot adott.
Látod milyen rendes. Nem olyan nagy összeg ez 1700 Milliárd Belgrád vasúthoz képest mondjuk. Szinte aprópénz. Persze a mi nemzeti vállalkozóink sokkal jobb arcok, ilyenkor is megőrzik a munkahelyeket és egy embert sem rúgtak ki, miközben nem is kapnak támogatásokat. Orbánék megígérték, hogy segíteni fognak, ha baj van és segítettek is! :)

Szerinted Viki meddig fogja bírni a Csillagban idegnyugtatók nélkül. Lesz helyette folyamatosan LSD, hogy minden romantikus emlék rögzüljön, amit az esti holdfény alatt kap majd jutalmul Lölcsivel. Hálás lesz a nép a sok betartott ígéretért mindenkinek, aki ebben részt vett! :)
SystemError
@Szeparepa2: Én, amikor utoljára beszakadtam a tetőnkön és nyílt csiklótöréssel mentem kórházba egy bebaszott takarítónővel(gyanítom, hogy az volt előtte) akarták beadatni a tetanuszt, aki a levegővel teli fecsivel rám nézve, azt kérdezte, hogy ez így szerintem jó-e... Mondtam, ha meg akar ölni, akkor szupi. Gipszes gyerek 4 napja volt bent folyamatosan.. A speed és az alkohol tatja össze az egészségügyet és persze az a maradék kis boríték...
SystemError
"nyílt csiklótöréssel mentem kórházba" hehehee :)
Clavigo
@Málna: Nem a te pénzedet adományozta.
Justitia
@Málna: És ez az a Soros. aki:
Orbán Viktor 1988 áprilisától a Soros Alapítvány pénzéből gründolt Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, 1989 szeptemberétől pedig az alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta. Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen 1986–87-ben Szájer József, a Fidesz EP-képviselője. Németh Zsolt volt külügyi államtitkár 1988–89-ben ugyancsak ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony's College-ban.
Schmidt Mária, Orbán korábbi főtanácsadója, a Terror Háza igazgatója hároméves kutatási ösztöndíjat nyert a Soros Alapítványtól a magyar zsidóság XX. századi történelmének tanulmányozására ¬1985-ben.
Kövér László mostani parlamenti házelnök 1987–1988 között kutathatta Soros-ösztöndíjjal a közép-európai társadalmi mozgalmakat. ¬Deutsch Tamás a részben Magyarországon, részben Angliában működő, kifejezetten a Fidesz és az SZDSZ ifjú reménységei számára szervezett hat hónapos „menedzseriskola” hallgatója volt 1989-ben. Kovács Zoltán kormányszóvivő 1994 és 1995 között Soros-ösztöndíjjal Oxfordban a The Queen's College-ban tanult.
SystemError
@Justitia: Málna egy troll, felesleges...:) Amúgy még, ha Sorost úgy is fognánk fel, mint ahogy beállítják, akkor ezzel ellentétben a fidess egy büdös forintot sem költ ügye a saját narraivájának propaganda szerű terjesztésére. Nyilván nem igaz, csak ebben a Sorosozásban az is undorító, hogy közben persze pont ők költenek sok százmilliárdokat lopott közpénzekből ilyen tevékenységre...:)
SystemError
@Málna: Kedves Málna a Soros fétisedet leszámítva valamivel nem értesz egyet a Human Rights tételes megállapításai közül?
Málna
@SystemError: Ha leírom az igazat, akkor Soros fétisem van? Legyen...
Sok mindennel nem értek egyet a megállapítások közül.
SystemError
@Málna: Kevésbé többnyire, de néha nem, kivéve olyankor, ha nem mindig. A semmi az valam, de elképzelhető, hogy elképzelhetetlen többség a kisebbség az átlag! Kikérem magamnak a semmit!
Málna
@SystemError: Nem akarom elvenni a kedved, de ez nagyon gyengére sikerült.
SystemError
@Málna: Szerintem nagyon találó lett. Szándékosan gyenge:)
vacsi
"nem áll rendelkezésre megfelelő számban egyágyas szoba "
Ez biztos, hogy jó ötlet? Hisz még egy teli kórteremben is megerőszakolják a beteget - pl. Sátoraljaújhelyen, kórházi alkalmazott...
Justitia
@vacsi: 14:07 Viccnek jó, de a koronavírus elleni egészségügyi intézkedékre nézve nem
Clavigo
@Málna: Akkor meg nem értettem a kérdésedet...Sorry.
Justitia
@SandraRO76: Szia! Látogаssа meg а szeхкlub оldalаmat - w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
simmering73
Aláírom. Édesanyám tavaly hosszabb ideig feküdt combnyaktöréssel egy fővárosi kórházban. Áldatlan állapotok. Csak egy példa: két hét után az egyik hozzátartozó elégelte meg, hogy az emeleten lévő két vécéből az egyik használhatatlan és megjavította. Némelyik nővér (itt pl egy ukrán) minősíthetetlen hangnemben beszélt a betegekkel, de hallgatni kellett, mert a hozzátartozó elment és a beteg húzta a rövidebbet. A vizit legtöbbször addig tartott amíg az ajtóból beszóltak: mindenki jól van? És akkor azt ne is említsük, hogy az ételek nagy része ehetetlen.
SystemError
@simmering73: Én többször mondtam már itt, hogy itthon azért is voltak az emberek elővigyázatosak a koronával, mert nem ettől félnek ennyire, hanem a kórházi kiszolgáltatottságtól éás attól, hogy sokszor igenis a szerencsén múlik az, ami máshol az alapszolgáltatás része.

Remélem a kedves anyuka felépült és Jó egészséget kívánok neki!
Málna
@Clavigo: Mit nem értettél rajta? Azt kérdeztem, ennek az alapítványnak adott-e egymillió dollárt Soros György, amelyik most lehúzza a magyar egészségügyet. A kérdés költői volt, természetesen ez az, a Human Rights Watch. Micsoda véletlen, ugye?
SystemError
@Málna: Igen adott és? :) Halljuk azt az alternatív laposföldhívő, gyíkember megmenést, mond ki! :) Utána viszont szépen átszámolgatjuk a közmédia éves költségvetését is és azt, hogy ott még a saját médiatörvényeteknek is mennyire felel meg, ami folyik közpénzen... Ez egy elég egzakt jogi környezet, amiben nincsenek találgatások, és alternatív valóságok, csak azért írtam ezt példát..
Málna
@SystemError: Totálisan érthetetlen, amit írsz. Gyakran előfordul, de most a szokásosnál is jobban szét vagy esve.
SystemError
@Málna: A beszélgetéseink kicsavarása önmagukért beszélnek a jellemeddel kapcsolatban..Persze nem meglepő csak olyan szar emberes. A Sorossal kapcsolatos célozgatásod meg nagyon nagyon olcsó kenyeretek már..amivel kapcsolat szintén csak ilyen szarházi választ tudsz produkálni, de hát ilyenek vagytok máshogy nem megy..:) Tanulgasd még a féregtroll kis praktikákat. ez még nagyon kevés

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.