A Facebook-oldalán tett közzé egy videót Kásler Miklós, emberi erőforrások minisztere, amelyen tolmácsa kíséretében Placido Domingóval találkozik.

A 24.hu vette észre, hogy Kásler – dacolva a járványhelyzettel – simán nyújtotta volna a kezét a néhány hónapja koronavírus-fertőzésen átesett énekessel, de Domingo észnél volt, és végül könyökpacsi lett az üdvözlésből.

A találkozón csak Kásler Miklós és tolmácsa nem viselt maszkot.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
És ez az ember ma Mo.-on az egészségért felelős miniszter?!
És ez az a fasz, aki 4 napja mondta:
Aggódik Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere amiatt, hogy a magyar lakosság kevésbé mutatkozik fegyelmezettnek a közegészségügyi szabályok betartásával kapcsolatosan. A miniszter hozzátette: ha elterjed ismét a járvány hazánkban, felül fogják vizsgálni a koronavírus miatt meghozott szabályokat, lazításokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Justitia
És ez az ember ma Mo.-on az egészségért felelős miniszter?!
És ez az a fasz, aki 4 napja mondta:
Aggódik Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere amiatt, hogy a magyar lakosság kevésbé mutatkozik fegyelmezettnek a közegészségügyi szabályok betartásával kapcsolatosan. A miniszter hozzátette: ha elterjed ismét a járvány hazánkban, felül fogják vizsgálni a koronavírus miatt meghozott szabályokat, lazításokat.
Nessy
@Justitia: Lehet, hogy úgy gondolja, a koronavírus elsősorban emberre veszélyes!
RonaGyuri
érte nem kár, de tovább fertőzhet! =))
Pálinkás Pál
@Nessy: vagy...esetleg tudja azt hogy a vírus nagyjából nincs jelen a mindennapokban...bármennyire bunkó is...azzal tisztában van hogyha valóban "levegőben" van a vírus,akkor ezek a maszkok szart sem érnek...szkafanderben meg mégsem ülhet le tárgyalni!!! a kézfogásról...állítólag bőrön keresztül nem terjed...ergo ha nem sebes a kezed ,akkor belenyúlhatsz egy vödör vírusba is,ha utána megmosod...semmi bajod nem lesz...ezeket ti nem szoktátok végig gondolni??? csüngtök a fertőzési számokon...mi lesz veletek ha ősszel esetleg közlik a sima flu adatait???
kishonda
@Pálinkás Pál: Igazad van, de erősen megkérdőjelezhető kézmosási szokásokkal rendelkezik (a gyászoló körmök nem a rendszeres és alapos kézmosás jellemzői)
RonaGyuri
@kishonda: @Pálinkás Pál: hogy szakmailag mi a helyzet azt nem tudom, azt azonban igen, hogy megsérti az általa is elrendelt szabályokat! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: csak szólok b+, te az ország ME-je vagy!!! =))
dr bél flóra
@Justitia: Na, de hát ugye, akkor hogy enne pogácsát, utána hogy inna vizet, ha rajta van a maszk??? :-)
simmering73
"Akárhogy is, ma már egyértelmű, hogy a maszk ugyan nem csodafegyver, de az előnyei messze-messze nagyobbak, mint a hordásával járó kényelmetlenség. (Az olyan „érveket”, mint hogy kiszűri az oxigént a levegőből és agykárosodást okoz, nyugodtan soroljuk a laposföld-szintű butaságok kategóriájába.) A számítások szerint az emberek 80 százalékának kellene maszkot hordania, hogy a fertőzések száma a tizedére essen, és azzal a járvány terjedése gyakorlatilag összeomoljon. Nem véletlen, hogy azok a távol-keleti országok úszták meg legjobban az első hullámot, ahol amúgy is általános szokás maszkot hordani."
24.hu/kulfold/2020/08/14/maszk-maszkviseles-koronavirus-maszktagadok/
jesz
@Justitia: hát ez az...ez pont olyan lehet, mint a belga eü miniszter-nő, aki van vagy 150 kiló...nem visel maszkot(sem) igaz nem ölelkezik senkivel, mert a méretei ebben gátolják...
Ez a kásler valamit nagyon tud(hat)...
Szeintem pofon egyszerű a magyarázat, miért is szarja le a rábízott eü jobbítását...hát mert már olyan öreg, hogy pont megteheti a mások életével játszadozást...neki mi baja lehet?
ómió
Hű, de "bő lére lett eresztve"! Ja, hogy így szidható igazán a Kásler!
Oposit
Remélem a fideszfanok mind bebújnának a pudvás seggébe nyalni egy kicsit ennek a féreg káslernek is. Már a kinézete is visszataszító, nem csak a tettei és a szövegei.
Mint mindegyiknek végül is.
cikicakk55
@Szeparepa2: Ezt szépen összefoglaltad. Rengeteg jelzőt lehetne még neki tulajdonítani,de a leglényegesebbet megírtad. Sajnos Ő még az okosabbak közt van a kormányban,mert neki tényleg van diplomája( mondjuk épp ezért mocskos dolog olyan rendeleteket hozni,amivel a biztos halálba küldi az embereket. Gondolok itt a 36.000 kórházi ágy felszabadítására.) A kormány többi tagja meg semmihez nem ért,csak a korrupcióhoz és a seggnyaláshoz. Bízom benne,hogy mivel a vírus pártfüggetléen előbb-utóbb Ők is elkapjákl.
cikicakk55
@simmering73: Igazad van,de főleg a kórházban dolgozókat nem ártana megszűrni,mert azzal amit most csinálnak ( a férjem jelenleg is kórházban van),hogy a bejáratnál megmérik a lázunkat,kikérdeznek,hogy voltunk-e korona vírusos beteggel kontaktban,voltunk-e külföldön, volt-e mostanában lázas,megfázásos tüneteink stb azok semmit nem érnek,hisz azt mondok amit akarok. Nem ilyen szűrés kellene,hanem rendes virológiai szűrés,legalább az orvosoknak,nővéreknek,ápolóknak,takarítónőknek,beteghordóknak. Ám mióta megjelent a vírus az én fiamat például egyszer sem szűrték,pedig Ő is ápoló
szép új világ
A Tízparancsolatban egy szó sem esik a maszkról, ezért kéretik nem fikázni a piszkoskörmű professzort!
Nessy
@cikicakk55: A vírus elsősorban az "emberekre" veszélyes!
Gazella
Te agyatlan hülye faszbukról!!!tibor pállfy!!! Ezt nem az Indexről koppintotta le... bazd fel a redvás szemedet és olvasd el újra!!!
VESZ-ÉSZ
A tébolyult Orbán miniszterei között feltűnően sok a hülye!!ÉS.
Az agyon fizetett tanácsadók is csak azért vannak,hogy a nép pénzén élősködjenek,
azok sem érnek egy rakásszart sem,mert hagyják,hogy ezt a véglény égesse az országot.
Bár ahol a betegagyú Fidesz vezér mutat rossz példát,ott ez az alap,ott a hülyeség a minimum.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.