Idén először került ki az épületre, a szélsőjobboldali párt ezt provokációnak tartja.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A bunkóságban a Mi Hazánkban sincs határ!!! Fogalmuk sincs a szivárványos zászló történetéről és küldetéséről!!
Novákot példamutatóan el kellene ítélnie egy normális bíróságnak!!! Mellesleg hol voltak a biztonsági őrök??? Azokat is felelősségre kell vonni!!!
Miért más az emberek véleménye a felvilágosult nyugaton???
Szivárványos zászlót tűztek egy linzi katolikus templomra - egyházi engedéllyel:
hvg.hu/kultura/20200712_Szivarvanyzas...
Peller Anikó
@Jozefina: Ugyan hagyjad már ezt a hülyeséget. Teljesen érdektelen a jelkép története amennyiben nem nemes célokat szolgál. Ha például az anyabaszó pedofil gyilkosok szívecskét választanának maguknak jelképként mivel ők szeretik a gyerekeket és ezt ültetnék bele az agyadba, ezzel kampányolnának nap mint nap ami aztán összenőne velük, akkor előbb utóbb te sem engednéd hogy a házadat ezzel díszítsék erőszakkal. Esetleg nem szívesen használnád a szívecskét úgy ahogy most bátran szórhatod a puszikat kedvedre.

Az szdsz is belebukott a buzizásba, attól, hogy a nyugati világ hülyeségeket csinál még nem kell ezt mindenkinek agyatlanul követni. A buznyákok szépen húzzák meg magukat, semmi nem indokolja hogy a betegségükkel erőszakosan tüntessenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.