A Demokratikus Koalíció elnöke gyorsan reagált Orbán Viktor szombat esti bejelentéseire.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gyurcsanynak jogos a kerdese, viszont a valasz prozai.
Kell a magyarok penze O1G elvtarsnak es a sleppnek, hogy tovabb tudjanak urizalni. Yachtolni az adrian, maganrepunli ide oda, helikopterezni.
@legott: Veszed az adast?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Jogos a kérdés! A feltételezhető válasz, ha lesz egyáltalán: CSAK!
legott
Gyurcsány Ferenc, húzz már el a picsába!
Egy személyben tönkre teszed az ellenzéket.
Húz már el a picsába - te sosem leszel már miniszterelnök.. vagy ezt szeretnéd?
Ha ezt szeretnéd mindenáron, akkor semmivel sem vagy jobb Orbánnál!

Gyurcsány, húzzál már el a picsába !!!
legott
Elbasztad. Örökre. Te geci!
Már csak te is egy alkoholista vagy - te szétázott arcú/agyú Gyurcsány.

Téged csak véletlenül baszlak pofán egy rozsdás vasrúddal, de mindenki mást, direkt.
division
@Nessy: Én is megcsináltattam a családdal egyetemben, megért ennyit megtudni, hogy mindenki negatív. Az emberek azon nincsenek felháborodva, ha nő a cigi ára, azt akkor is megveszik, egy tesztre meg sajnálják.
lusta
@Nessy: Most (is) üt vissza a járulékok megszüntetése és az adó formájú befizetések. Ilyen egyszerű. Közben a nemzethy mélymagyarok itt (is) bégetnek.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Yoda69
Gyurcsanynak jogos a kerdese, viszont a valasz prozai.
Kell a magyarok penze O1G elvtarsnak es a sleppnek, hogy tovabb tudjanak urizalni. Yachtolni az adrian, maganrepunli ide oda, helikopterezni.
@legott: Veszed az adast?
legott
@Yoda69: Igen veszem. És nekem (és egy egész országnak) már kevés az Orbán vagy Gyurcsány!
legott
A magyaroknak igazából soha nem lesz választása, amíg Orbán vagy Gyurcsány.
kereső
@legott: Nincs olyan, hogy orbán vagy gyurcsány. Ez teljesen fodeSS-es szöveg és te meg majmolod. Olyan van, hogy demokrácia, jogállam- vagy fasiszta diktatúra. Olyan van, hogy szolgálok-,mint miszter, vagy uralkodok . Gondolkozz már ember- nem vagy te ennyire lökött.
namihami
A gyurcsányi kérdésnek két oldala van.
Mert az, aki passzióból, turistáskodásból vagy egyéb hasonló célból jött és jön haza (tehát százezrei/milliói voltak a ""pihenésére""), az igenis fizesse ki ezt a tesztdíjat. Ha olyan jól áll, hogy neki, a jelen helyzetben, nyaralgatásra van pénze és kedve, akkor legyen tesztpénze is.
Az, aki munka, kényszer vagy egyéb okból utazott/utazik (tehát muszáj), és azok, akik itthon vannak, de kockázatos helyen dolgoznak vagy csak biztosak akarnak lenni az egészségük felől, azoknak valóban legyen ingyenes.
@legott: 23.43: Nem szereted? Szived joga. De akkor mutass még valakit, akinek csak az árnyékától fosik a Vezér. Nem megosztó személy, hanem az orbáni csahosok megosztatták. Jött a KDNP-s sisere, plusz a fideszmédia és tücsköt-bogarat. Pont ez igazolja, hogy a többit az Orbán semmibe (finoman szólva:: sz@rba /bocs/ se) veszi, csak ettől az egytől fél, de ettől nagyon. Az a vita beleégett és nem tudja kitörölni. Ezért van állandó ""gyurcsányozás"" és fóbiás médiatámadások sorozata ellene.
Nessy
@division: Tudod, egy mezei átlagbérből élő, lakás hitellel, két iskolás gyermekkel rendelkező család nem igazán engedhet meg magának csak úgy 150 - 200 ezer forintos kiadást! A kisnyugdíjasról nem beszélve, az várja meg, míg feldobja a talpát.
Látod, ez a differencia a virtuális világ (amiben hazánk nagyjai élnek), és a valóság közt, amiben a plebsz . Ezeket a napi gondokat odafönt sohasem fogják megérteni.
legott
@kereső: Majtényi László (például)
legott
Amíg Orbán vagy Gyurcsány, ADDIG biztos, hogy nem szavazok!
legott
Ha úgy halok meg, hogy soha nem szavaztam gecikre, szerinted mennyire érdekel ez engem?
Én már sokszor meghaltam. Majdnem. Minden halálomat szerettem. Majdnem.
namihami
@legott: Mínusz egy voks. Te nem a ""hozz még egy embert!"" elvét, hanem a ""Vigyél el az Orbán elleni tömbből még egy embert!"" elvet vallod.
Már az előbb írtam:: ez is ""szived joga"".
Béla333
Ugyan azért, amiért az adóforintjainkból megépítik, megépítették a jelentősen felülszámlázott autópályákat, hogy aztán ha utazunk rajta fizethessük külön az útdíjat.
Azért, hogy egy életen át fizessük a nyugdíj járulékot és az egészségügyi járulékot azért, hogy ha nyugdíjba megyünk és betegek leszünk, akkor egy Kásler nevű hóhér levelére kilökjenek bennünket a kórházakból, hogy az ágyak üresen álljanak.
Azért, hogy amit az előző rendszerben felépített a jónép, azt rendszerváltás ürügyén rablóprivatizálják a politikusaink.
Soroljam még, miért kell mindenért kétszer-négyszer is fizetni?
kereső
@legott: Támogatom! Vagy ha vállalná Bojár Gábor fizikus, vállalkozó/Grafitsoft/-mint miniszterelnök, Majtényi László jogtudós pedig köztársasági elnök!

És értsd meg nem orbán vagy Gyurcsány!! Ez a kérdés csak is kizárólaf a fidess-nél ér valamit, az ellenzéki oldalt meg rombolja.
kereső
@legott: Folytatnám ha megengeded. Normális viszonyok között- teszem hozzá az előbbihez. DE!! A NER lebontásához nagyon kemény legény kell- mondhatnám azt is, hogy egy nagyon politikus alkatú szakember. Mert az nem lesz egy fáklyásmenet- ismerve a fideSS hiénáit. Ezért aztán én három nőben gondolkodom- és egy nagyon összezáró,demokratikus minimumban konszezust képviselő hátországgal (parlamenttel, pártokkal). Nem tutyi-mutyi pártkatonák kellenek. Hanem politikusok,a szó szors értelmében, akik szakmailag is felkészültek.Bocsi de a férfiak között most nem látok ilyenek)et. akik eltökéltek, és a kérlelhetetlenségig végig viszik a NER lebontását, és egy új demokratikus Magyarország alapjainak megteremtését- társadalmi támogatottsággal.Ha rajtam múlna, akkor a fideSS-orbán&Co még a közügyektől is eltiltanám(köztörvényes bűnözőket szokás ezzel IS büntetni).
Málna
@Nessy: Ugye az megvan, hogy ha Covidra utaló tüneteid vannak, akkor ingyen megcsinálják a tesztet?
Málna
@division: Ez ad valamiféle nyugalmat? Hiszen bármikor össze lehet szedni a vírust, akár rögtön a teszt elvégzése után is. Tulajdonképpen csak arra jó, hogy ha pozitív a teszt, akkor vigyázzatok és ne adjátok tovább a fertőzést. Rosszul gondolom?
Nessy
@Málna: Division beírására reagáltam, a "megnyugtató tesztre".
Viszont, ha a gyerek osztályában akad egy fertőzött, a többieket nem tesztelik. Ha a családban egy fertőzött van, a többiekre nem vonatkozik a térítésmentes teszt. Persze, meg kell érteni, hogy a teszt pénzbe kerül! Ergo, ha érdekel, hogy elkaptad e pl. a férjedtől, fizesd meg.
Málna
@Nessy: "A kisnyugdíjasról nem beszélve, az várja meg, míg feldobja a talpát." Ebből gondoltam, hogy nem tudsz róla.
A közvetlen családtagokat elvileg tesztelik, de lehet, hogy őket is csak tünet esetén. Mindenesetre ők is karanténba kerülnek, így nem tudnak tovább fertőzni, és ez a lényeg.
Miért nyugodnál meg egyébként, ha lenne egy negatív teszted? Az nem jelentené azt, hogy nem is fogod elkapni.
Nessy
@Málna: Tudok róla! Arra céloztam, ha a családban beteg lett, ő is majd akkor kerül tesztelésre térítésmentesen, ha már megbetegedett. Ha ráér kivárni, mire majd egyszer csak a leterhelt mentős odaér, és majd egyszer csak eredményt kap. Ezt kellene jobban, hozzá értőbben megszervezni. De egyedül lévén, nem csinálok belőle keleti kérdést!
lusta
A tesztek szempontjából nagyon rosszul állunk.
1. 1000 lakosra 1 tesztet végeznek. Csak 4 országban végeznek kevesebbet.
2. Nem mellesleg csak akkor érdemes elvégezni a tesztet, ha valószínűsíthető a pozitív eredmény. Persze az emberek biztonsága érdekében kivételt kell tenni, lásd öregotthonok, stb.
verőce21
Ugyanazon okból kell fizetni a vírustesztért, mint az ugyancsak valahol a mi pénzünkért megépített autópályákért autópályadíjat, ha használni akarod.
SystemError
Lopni, megyünk lopni
Az Orbán, meg a Mészáros
És lopni, megyünk lopni
(senki nem szól ránk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.