Állítólag lázasan járt be az egyik dolgozó.

Betegen járt be egy dolgozó, többen megfertőződtek a mintákat vizsgáló szegedi laborban

Bejutott a koronavírus a szegedi mikrobiológiai központba – tudta meg az RTL Híradó. A fertőzés forrása az a dolgozó lehet, aki két napig úgy végezte munkáját, hogy már lázas volt, és kapart a torka. Az RTL szerint négyen kapták el a fertőzést. A munkát nem állították le, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerint fertőtlenítették a laboratóriumot.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Még egy mikrobiológiai központban is ilyen hülyék az emberek. Akkor mit várok én egy szimpla üzletben?
simmering73
Még egy mikrobiológiai központban is ilyen hülyék az emberek. Akkor mit várok én egy szimpla üzletben?
Gazella
@simmering73: én a második tesztre vagyok kiváncsi.
Pálinkás Pál
Vazze...hát ez hogy lehet...az iskolában elköhinti magát valaki,egész osztály karantén, itt meg igazolt fertőzéssel ,megy tovább a munka??? ez mintha azt mutatná hogy akik naponta dolgoznak vele, azok tudnak valamit...nem úgy mint az aki mindenhol maszkot akar látni!!!
emerencia
@simmering73: A szimpla üzletben sem egyforma mindenki, beleértve a vezetőket is. Van aki nagyon is megalapozottan aggódik ugyanis ha tesznek ki kézfertőtlenítőt és a pénztárosokat plexivel védik, minden el van intézve. Hogy mi van pl. az öltözőben, a munkatársak egymás közt tartják-e, tudják-e tartani a védőtávolságot, az eladók pedig egy sebészmaszkot leszámítva az eladótérben teljesen védtelenül kommunikálnak a vásárlókkal testközelben, az nem érdekel senkit. Legfeljebb kapnak ellenőröket akik nem a maszkviselést figyelik, hanem pl. azt, hogy a maszk alatt mosolygott-e a rálihegő, lehúzott maszkban lévő kedves vásárlóra az illető eladó.
vacsi
Mennyire voltak így hitelesek a vizsgálatok?!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.