Szeptember 15-i dátummal, azonnali hatállyal meneszti Orbán Viktor Kiss Zoltánt, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját – vette észre az Azonnali a Magyar Közlönyben.

Orbán Viktor azonnali hatállyal menesztette az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját
Kiss Zoltán, Orbán Viktor és Pintér Sándor – fotó: MTI/Máthé Zoltán

A döntést nem indokolták, csak annyit árultak el, hogy mindez Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára történt.

A most 39 éves Kiss Zoltán 2015-ben került az Alkotmányvédelmi Hivatal élére. 2005 óta teljesít hivatalos szolgálatot, részt vett az Alkotmányvédelmi Hivatal jogelődje, a Nemzetbiztonsági Hivatal, majd a Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodájának munkájában is. 

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
egyre szaporodik a kitaszítottak és kibaxarintottak száma,-különben mi pitschanak köll alkotmányvédelmi föigazgató?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@justhpeter: 6:52 Azt olvastam,hogy valószínűleg a Kaleta-ügy miatt repült
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
kereső
Egy kis adalék. Találtam- mert aki keres, az talál:)))))))))
"Napi bukó, II. rész. Kiss Zoltán dandártábornok, az elhárítás főnökének tegnapi leváltásához még az alábbi információk dukálnak:
A nemzetbiztonsági oldalról teljesen áttekinthetetlen Rogán-Habony-féle letelepedési kötvénybiznisz egyik következménye, hogy több fedett orosz titkosszolgálati ügynök is magyar útlevélhez juthatott. Ezért is tett 2018 októberében „Hazaárulás megalapozott gyanújával” feljelentést a Legfőbb Ügyészségen ismeretlen tettes ellen a letelepedési kötvénybiznisz miatt Mirkóczki Ádám, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának akkori jobbikos elnöke. Emellett kezdeményezte az eddig kiadott tartózkodási és letelepedési engedélyek felfüggesztését.
Az már most tudható, hogy a magyar kötvényprogramban jutott be az EU területére egy arab drogkereskedő, továbbá oroszországi lakcímet használva Atiya Khoury, Bassár el-Aszad szíriai diktátor nemzetközi tiltólistán lévő, pénzmosásért körözött üzletembere. Khoury 2016 nyara óta szerepel Magyarország szoros katonai szövetségesének, az Egyesült Államoknak a szankciós listáján. Az amerikai pénzügyminisztérium szankciós dokumentumai szerint Khoury a szír rendszer támogatására mozgatott készpénzt Oroszország, Libanon és Szíria között, valamint emberi jogi jogsértések miatt is felelősség terhelheti.
Az orosz hírszerzés főnökének, Szergej Nariskinnak a fia is letelepedhetett hazánkban, de pénzért bebocsáttatást kapott egy olyan Kreml-közeli üzletember, akit a kinti sajtó egy maffiacsoport vezetőjeként ismer.
A Transparency International számításai szerint Magyarország 30 milliárd forintot bukott a kötvényügyleten, Fidesz-közeli cégek viszont több tízmilliárdot kerestek. A kötvényvásárlással pedig közel 20 ezer, harmadik országból érkező – többségében közel-keleti, orosz, kínai – állampolgár jutott magyar vízumhoz. "
kereső
...A hazai közállapotokat jól mutatja, hogy a letelepedési kötvényprogramot koordináló Rogán Antal miniszter - akiről 2017 nyarán jogerős bírósági ítélet mondta ki, hogy lehet bűnözőnek nevezni – 2018 februárjában bekerült az Orbán által vezetett nemzetbiztonsági kabinetbe."
Peller Anikó
@Horizont: "Orbán Viktor Magyarország stratégiai ágazatainak, a magyar gazdaságnak jelentős részét gyerekkori barátja, Mészáros Lőrinc felcsúti gázszerelő nevére írta. A közvagyon magánvagyonná lett. Mindenki tudja, hogy Mészáros Lőrinc Orbán strómanja."

Tyíha, eddig ezt nem is tudtuk. Tényleg a lopott vagyonkát a panelproli 5. Iktor egyszerűen ráíratta a haverjára? Akkor most hamar kiderül, hogy a cigusbarátocska nem is olyan okos mint a cukorhegy. A sok ezer milliárdnak gyorsan gazdát kell cserélnie, mert még ez az okostojás kimenekíti a vagyonkár a kajmán szigetekre, aztán a főzígó bottal ütheti a monyát.
SystemError
Kezdjétek kivenni a bankban tartott pénzeket jut eszembe...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.