Az egyetem dolgozói a jövő hétfőn lépnek sztrájkba, ha addig nem teljesülnek a követeléseik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Hol vagyunk attól, hogy a különböző szakszervezetek egymásért szolidaritást vállalnak? Hol vagyunk attól, hogy ha egy ágazatban súlyos gondok vannak (bér, munkakörülmények stb.) a társ szakszervezetek is beleállnak? Teljes összefogás kellene, blokáddal, útelzárásokkal, míg a diktatórikus rezsim meg nem bukik!
Jozefina
Ezzel a maffia kormánnyal másképp nem lehet!!!
Clavigo
PDSZ ??? Csatlakozik ??? Mi történt ? Kaptak rá engedélyt Kaslertől ??... 2 x félóra,,szombat-vasárnap,,hogy a Zsírmore meg ne sértődjön ?
Clavigo
@Eladott Ország: A szakszi-vezérek kibaszott jól elvannak,,,,ebben a langyos fosban,,, Eszükbe nem jutna ilyesmi,,hogy sztrájk (engedély nélkül ),, szolidaritás,, ...Oda lenne a zsíros apanázs,
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Eladott Ország
@Clavigo: tegnap, 16:00 ♦ A szakszervezetek egy része, mint pl. a Munkástanácsok, amelynek elnöke Palkovics Imre a CÖF-ös békemeneten büszkén vitte az első sorban a molinót egyenesen lebeszélte az embereket a résztvételről a fakenewsnak minősítette a többi szakszervezet aggodalmát. Aki a CÖF-ös menetben égeti magát, az vagy hülye, vagy szemét. Már rég picsán kellett volna rúgni Palkovicsot a fidesz székházig!
munkastanacsok.hu/tenyek-es-tevhitek/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.