A Dél-pesti Centrumkórháznak és az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetnek sincs már szabad lélegeztetőkapacitása a Népszava szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Itt valami nem gömbölyű! 18 beteg van lélegeztető gépen! Ennél talán több lehet a két intézmény kapacitása.
Egyébként önmagában egy lélegeztető gép nem ér semmit. Annak csatlakozásokat kell kiépíteni oxigén, levegő ellátáshoz. Különféle szerelékek, monitor szükséges hozzá. És a legfontosabb, az orvos, szakápoló.! Ha van csatlakozás, csak éppen a gép nem kompatibilis vele, ha nincs a hozzávaló egyszer használatos szerelék,monitor, akkor van, de minek. Így ez a cikk valahol, valamit nagyon benézett! Már ennyi beteg mellett "átvezénylést" kér a Korányi. Mi lesz, ha valóban robban a járvány, (ami ugye sokak szerint nincs is) ? Hiszen felkészültünk! Legalább is verbálisan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@SystemError: nekem már ettü az összegtü elakad a lélegzetem..
advocat
És hol van a többezer lélegeztetőgép? Elajándékoztuk? Bejöttek azok?
SystemError
@csak úgy...: Ebből azért több kórházat teljesen fel lehetett volna újítani. Így meg, hogy ki tudjanak lopni 100-at, el kellett baszni 300-at kotyogós kávéfőzőre..
Clavigo
@advocat: Lehet csak leszálltak velük a Liszt Ferencen,,,hogy ez a Retek ki tudjon menni " szerepelni ",,( majdnem naponta ),,aztán már vitték is tovább..:) :) :) :) ??? Állitólag lélegeztetőgép-nagyhatalom lettünk..:) :) :)
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.