Elhunyt hét idős, krónikus beteg, és újabb 750 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

40 éves áldozata is volt Magyarországon a koronavírus-fertőzésnek az elmúlt 24 órában

A kormányzati portálon azt írták: 21 200-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 709-re emelkedett, 4818-an már meggyógyultak.

Az aktív fertőzöttek száma 15 673. Az aktív fertőzöttek 39 százaléka, az elhunytak 56 százaléka, a gyógyultak 39 százaléka budapesti. 549 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 32-en vannak lélegeztetőgépen.

Hatósági házi karanténban 27 403-an vannak, a mintavételek száma 657 437.

Az elhunytak összesítése szerint a járványnak egy 40 éves férfi is áldozatául esett, nála trombózis, vérmérgezés került az alapbetegségek rubrikába.

Az oldal térképe alapján eddig Budapesten (8337) és Pest megyében (2883) regisztrálták a legtöbb fertőzöttet. Ezt követi Fejér (1026), Győr-Moson-Sopron (937), Csongrád-Csanád (944), Szabolcs-Szatmár-Bereg (840) és Hajdú-Bihar megye (834). A fertőzésben legkevésbé érintett megye Tolna (225).

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez komoly...trombózissal ,vérmérgezéssel bárki meghalhat,bármikor,nem kell, hozzá covid!!!
Gazella
Ezek hülyék. Azért csinálnak rengeteg pozitiv eredményt, hogy pénzt kapjanak az államtól. Nem kis pénzt.
colibri
Trombózissal, vérmérgezéssel bárki maghalhat, DE, ha összeszedi mellé a covidot, akkor 120%!
simmering73
Amikor a főcímet olvastam, már tudtam, hogy a szerencsétlen szörnyű alapbetegségekben szenvedett. De felröhögtem, mikor a tényeket olvastam. Mióta alapbetegség a vérmérgezés? A trombózis pedig következménye pl az érszűkületnek. De ilyen alapon rizikófaktor a lúdtalp is.
Jozefina
a mintavételek száma 657 437. Ezen azért el kéne gondolkodnia a törzsnek!!! Már legalább a lakosság negyedét minimum tesztelni kellett volna!!! Miért vett szájjártó több millió tesztet??? Csak a falkát tesztelik???
vacsi
Nem értem: ha egy 40 éves férfi trombózist kap, nem kellene kezelni? A trombózis alapjáraton nem halálos betegség. Vagy a kórházban kapta? Elég szűkszavú a híradás.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.