A családügyekkel foglalkozó tárca nélküli miniszter közösségi oldalán mutatta be szakmai segítőit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
újabb léhűtők sok milliós lopásokkal! =))
namihami
Szerintem ezek nem a hagyományos úton, születéssel, hanem osztódással szaporodnak. Normál fiziológiás módon ekkora darabszám-növekedés lehetetlen lenne.
RonaGyuri
@RonaGyuri: s mindkettő jólismert szélhámos
simmering73
Számítógépük rendben van? Nehogy aztán menet közben derüljenek ki turpisságok.
Nessy
@namihami: eszembe jutott a sakktábla és a búzaszemek. Novák egy államtitkár volt. . Neki már kettő kell.. A kettőnek hány helyettes?
Clavigo
Zsigó pajtás,Bajáról ?? Kibaszott gusztustalan egy arc volt ,,szóvivői hőskorában,,,
Giovanni Alba
@Nessy: Ismered Parkinson törvényeit? C. Northcote Parkinson : Parkinson törvénye, avagy az érvényesülés iskolája. Ebben szerepel az, hogy egy hivatalnok a beosztottai, és nem a vetélytársai számát akarja növelni. Ha úgy érzi, túlterhelt, akkor három lehetősége van. Felmond, kérheti, hogy megoszthassa a munkáját egy kollegával, vagy kérhet két beosztottat. Természetesen a harmadikat választja. Növeli a tekintélyét, ha két kategóriában osztja el a munkát, így ő lesz az egyetlen ember, aki össze tudja fogni kettőjüket. Aztán később a két beosztott is panaszkodni fog, és nem lehet csak egyikük mellé segítséget adni, mert abból csak torzsalkodás van, így végül már heten foglalkoznak azzal, amivel eredetileg egyetlen ember. És nem lébecolnak, mert adnak egymásnak annyi munkát, hogy éppen csak győzik. Ez az emelkedő piramis törvénye. Először '57-ben jelent meg a könyv, nagyon népszerű lett, humorisztikus, parodisztikus, mindamellett nagyon komoly megállapításokat tartalmaz.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.