Vera Jourova, a jogállamiságért felelős EU biztos, szerint nincs értelme szankcionálni azokat az országokat, ahol a jogállamiság és a demokrácia súlyos sérelmeket szenved. Szerinte a szankció nem, csak a párbeszéd segít

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Nem ismerek rád :)
Egészen elképesztő, hogy mennyire jól és bátran jellemezted (tudom, hogy nem tőled származik, de mégis) a KISZ titkár orbánt és a többségében KISZ és MSZMP tagokból álló csicskáit.
Csak így tovább.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Horizont: Tanulhatna az Unió Orbántól! Kell írni egy "Alapszerződést" melynek az elfogadásához 2/3 elég, ami viszont 49%!
csak úgy....
@sgl: "ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" (orbán)
csak úgy....
@Shikari: "alacsony szellemi nívó " :) tibim, ez rád marhára passzentos!
benned annyi az önkritika mint hön szeretett vezéredbe, 0/nix .
Aki Én
@Shikari: Nem ismerek rád :)
Egészen elképesztő, hogy mennyire jól és bátran jellemezted (tudom, hogy nem tőled származik, de mégis) a KISZ titkár orbánt és a többségében KISZ és MSZMP tagokból álló csicskáit.
Csak így tovább.
Gazella
Adtak a szarnak egy pofont, de a szar ugyan úgy megmarad.
csak úgy....
@Shikari: "Egészséges ember nem lesz liberális" :) akkor belöled még akármi is lehet,sött ! tibi te bolsilibsi.
Aki Én
@Shikari: ...egészen megdöbbentő, persze pozitív értelemben, ez a váratlan éleslátás, őszinteség.
Adok is egy lájkot :)
És nem csak, hogy liberális, de még egyenesen a liberális internacionálé alelnöke lett, képzeld. Tudtad? Biztos tudtad, ezért mondod amit mondasz erről az álértelmiségi, romkocsmás, patkány bandáról, akik csak valami korcs orkféle képződmények és a magyarság nyakára akarnak ülni.
Megértem, mikor azt mondod, ilyen degenerál uszítónak nincs helye Magyarországon! Takarodás van köcsög retkek!
colibri
@Aki Én: 9:51 Hasonló következtetésre jutottam, de nem bocsátkozok ismétlésbe. Igazából szerintem megköszönhetjük csikarinak az orbánra illő tűpontosságú jellemzést, még ha idézetként írta le, akkor is!
tudode
Egy delejes pasival párbeszéd olyan, mint az égbe kiáltott szó!
Nessy
@Shikari: Szegény Orbán! Biztos már akkor lappangott benne a mostanra kitört cezarománia és paranoia, amikor a liberális internacionálé alelnöke volt. Vagy akkor az felelt meg az érdekeinek?
Nessy
@Shikari: Miután pár millió embernek más a véleménye, mint pártunknak és kormányunknak, ennyi kommunista sosem volt kis hazánkban. Úgy mellékesen jómagam sem voltam soha egyetlen pártnak sem a tagja, mert alkalmatlan voltam, vagyok bólogató angyalkának.
kereső
@sgl: Valójában nem xarik rá, hanem használja az érdekeinek és céljainak megfelelően, mindaddig amigh hasznot hajt. azután majd ezek is mennek a sutba a többi mellé. Mert orbán már megforogta a maga 360 fokát. Az a kérdéés, hogy mikor lendül ismét- bár innen már nincs visszaút- csak kilépni a körforgalomból.Minden jel arra mutat, hogy orbán már kilépett- csak még nincs elég követője. Ez az út a hitleri analóg utcája lészen- megszállni és szétverni az Európai Úniót, hiszen orbán már nem csak lélekben tagja a putyini eurázsia úniónak.Úgy látszik Merkel asszony lesz korunk Chaimberlain-je, de lesz-e Churchill ???
kereső
@sgl: Őszintén szólva nem értem, hogy mi az ami miatt orbán Merkel védőszárnyai alá került.
csak úgy....
@kereső: gondolod,hogy merkel védöszárnyai védik orbánt? ebben kételkedek!
inkább a mercedes,bmw ...stb. nyugati lobbisták védöszárnyainak köszönheti,hogy (majdnem) azt csinálhat amit akar.
kereső
@csak úgy...: Orbán nem majdnem azt csinál,amit akar- hanem azt csinál amit akar. Mert eddig is az ejnye-bejnyék, a figyelmezetetések mit eredeményeztek? Esetlegesen jó néhány dolgot "meghosszabbitott Bicskéig"- oszt jónapot. Amikor nem hajtja végre az Európai biróság itéletét, az mi szerinted? A jelenlegi soros elnök Németország. Merkel kancellár egy nagyon puha változatot terjesztett be az EB-és az EP elé a jogállami szankciókra vonatkozóan. Olyan nesze semmi fogd meg jól.
Aki Én
@Shikari: ,, A liberális nem érdemli meg az ember elnevezést, mert a kommunistából bugyogott elő a mocskos jelleme!"

És most szarom össze magam, mert megint totál igazad van. Most én mondom, hogy :-))))))))))))))))))
De, hogy alá is támasszam, miért értek egyet veled:
,,Kövér László: A tolerancia, a másság elviselésének képessége olyan alapérték, amit egy igazi liberálisnak nem szabad elfelejtenie"
Ez egy ékes példa arra, mikor a libsi meg a komcsi összeér.

Na és ez...:
444.hu/2017/07/11/kover-laszlo-a-tolerancia-a-massag-elviselesenek-kepessege-olyan-alapertek-amit-egy-igazi-liberalisnak-nem-szabad-elfelejtenie
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.