Az operatív törzs tájékoztatóján nem került szóba, hogy szigorítani kellenek a járványügyi intézkedéseken, amit több szakember is szorgalmaz, pláne, hogy péntekre rekordszámú új koronavírusos fertőzöttet igazoltak, ami több mint kétszerese az előző napi eseteknek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Őfélesége mossa a tapogatóját, mivel a visszaküldött konzultációs ivekre hivatkozva a zemberek akarata, hogy működjön a közjogilag érvénytelen garázdálkodás:
.
Működni fog az egészségügy és a gazdaság, nem fogunk hátralépni”
.
www.magyarhirlap.hu/belfold/20200927-orban-viktor-interju

(...) """Orbán Viktor kitért arra, hogy a nemzeti konzultációt azért is szervezték, hogy a védekezési tervben részt vegyenek.
Az emberek a konzultáció során egyértelművé tették, hogy védekezni akarnak, de az országnak működnie kell – emelte ki a kormányfő. Ha az egészségügyi dolgozók el tudják viselni a növekvő terheket, akkor sikerülni fog. Most sokkal inkább betartják az emberek a szabályokat, mint nyáron – mondta a miniszterelnök. Emlékeztetett, hogy tavasszal a világ 20-25 legjobban védekező országa között voltunk.""" (...)
------------------------------------
.
A zemberek vessenek magukra!
Pálinkás Pál
Ez így nettó hazugság...legfeljebb annyi EÜ dolgozó fertőződött meg...a kettő nem ugyanaz...de mindegy..úgyis úgy csavarják a dumát ,ahogy éppen nekik tetszik...amíg vevő van rá, nem is fog változni semmi!!!
Yoda69
Mert nekik nem adott O1G maszkot, mint a Cecilnek.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.