Megvívta a csatákat, hazaindult a kormányfő.

Orbán: "Viszlát, Brüsszel"

Rövid facebookos bejegyzésben tudatta Orbán Viktor, hogy elindult haza Brüsszelből.  

Orbán Viktor az Európai Unió kétnapos, rendkívüli csúcstalálkozóján vett részt. 

Támogatásban részesül a Magyarországot és Szlovákiát összekötő villamosenergia-hálózat kiépítése

Az európai zöld megállapodás célkitűzéseivel összhangban 102 millió euró (mintegy 36,5 milliárd forint) uniós támogatásban részesül a Magyarországot és Szlovákiát összekötő villamosenergia-hálózat kiépítése – közölte az Európai Bizottság pénteken.

A bizottsági tájékoztatás szerint az uniós tagállamok pénteken jutottak megállapodásra arról az európai bizottsági javaslatról, mely összesen 998 millió euró összegű befektetést irányoz elő kulcsfontosságú európai energiainfrastruktúra-projektekbe.

A pénzügyi támogatás tíz olyan kezdeményezés finanszírozását szolgálja, amelyek összhangban vannak az európai zöld megállapodás célkitűzéseivel. A források 84 százaléka a villamosenergia- és intelligens hálózatok kiépítését segíti majd, köztük a Duna InGrid hálózat létrejöttét, mely 102 millió euró támogatáshoz jut.

A Magyarország és Szlovákia együttműködésében megvalósuló Duna InGrid intelligens villamosenergia-hálózati kezdeményezés javítani fogja a hálózatirányítás határokon átívelő koordinációját, valamennyi piaci szereplő számára növelni fogja az ellátás minőségét és biztonságát, továbbá a megújuló energiaforrások hatékony integrációját is támogatni fogja – közölte az uniós bizottság.

(MTI)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az ország szégyene ez a lájkvadász politikai szélhámos!
.
Ennyire telik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Állj a zuhany alá és mossá szájat is köpcös. Ezek után má csak a piszoárban tarts sajtó tájékoztatót, és húzzátok is le gyorsan a klotyót ne fertőzzétek a világot. Vedd már észre, hogy má nem számítasz semmit. Elfoglaltál egy fontos poziciót, de nem jött meg az eszed tíz év alatt sem. Lassan rá jön mindenki, hogy csak egy elfuserált szélhámos vagy, aki eladta a lelkét a patás ördögnek. Gyere haza és mongyá le. Neked már csak nulla IQ-val bírók tudnak hitelt adni.
ómió
@Eladott Ország: Látom, bolsi fajkretén, Athina megint "alkotott"! De most akkor vele ragadtál össze, vagy Böszme vezíreddel?
Oposit
@fideszes gyökér: végigolvastam a hozzászólásokat és a tied a legtalálóbb. Nagyot nevettem rajta. Szomorú, de mégis feldobta a reggelemet. Kösz!
ómió
@Eladott Ország: Amit Böszme vezíred "reggel, éjjel meg este" még "hagyományos konstrukcióban" művel, ugyanazt te ugyanilyen gyakorisággal már Athina Szonátákban "jeleníted meg"? Ez már nyilván maga a Lenin Díjra hajazó "efftársi ögyesség"!
kulabombaafityiszre
@ómió: október 5., 13:42
Vótmá?
Effftás bazd meg a repedtseggü kurva anyádat effftás.
Utánna meg szopd le a gazdádat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.