Fürjes Balázs Budapest-államtitkár lehet a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a budapesti XII. kerületben 2022-ben, miután a jelenlegi képviselő, Gulyás Gergely munkájára a kormányban számítanak – írja az atv.hu-ra hivatkozva a hvg.hu.

Gulyás Gergelynek más dolga lesz, Fürjes indul helyette a parlamenti székért

Budapest, 2018. szeptember 7. – Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) a Sorsok Házáról tartott sajtótájékoztatón 2018. szeptember 7-én. A józsefvárosi pályaudvaron kialakított holokauszt emlékközpont jövőre megnyílik, tulajdonosa a zsidó közösség lesz – jelentették be a sajtótájékoztatón. Hátul Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.

Gulyás Gergely jelenleg a Miniszterelnökséget vezető miniszter.Fürjes jelöltségét támogatja párttársa, Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester is, döntést azonban Orbán Viktor, illetve a Fidesz elnöksége fog hozni. Fürjes nem zárkózott el a lehetőségtől, azt megtisztelőnek nevezte, de nem akart "elhamarkodott" választ adni.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Elég sok hazugság és félretájékoztatás szárad a lelkén. Kormámyban a helye!!!
NKF
Így kezdte a "bájgúnár"is,aztán most teniszezik.
kissé felnőttem
csak nem miniszterelnőkké avandzsál Áder helyét ugye aki emlékszik 4-5 éve kinézte közelnökségnek önön magának. Igy lesz Horger Antal után az egyetem fura ura ( József Atillától ) szabadon
Clavigo
@Shikari: Téged ki kérdezett bozgor ? Neked egy dolgod van... Aki fizet neked,,,,,annak ősi székely szokás szerint,,,rácsücsörítesz a fitymájára...Oszt ,meglesz a napidíjad...
Lepényleső
Nem mindegy,mindenben az számít kié nagyobb a báni kegy? Semmi ember kinek énje,lelke eladása egyre megy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.