Egy éve választották főpolgármesterré Karácsony Gergelyt.

Ma egy éve, hogy a budapestiek többsége bizalmat szavazott az önkormányzati választások alkalmával Karácsony Gergelynek. A főpolgármester ennek alkalmából tett közzé videót a közösségi oldalán – számolt be az Infostart.hu.

A Facebook-videóban – egyebek mellett elhangzik –, hogy az a „hihetetlen felelősség”, hogy a gondjaira van bízva a város jövője, legalábbis részben, az számára sokkal többet jelent a pozitív oldalon, mint amit a negatív oldalon el kell viselnie emiatt. Karácsony hozzátette,

az ő ereje a város ereje.

Karácsony Gerely szerint egy városvezetőnek az a dolga, hogy olyan lépéseket tegyen, amelyeket helyesnek gondol, és amelyekről tudja azt, hogy a város mögötte áll. Mint fogalmazott, a jó vezetők közösséget kovácsolnak, és a közösség erejéből építkeznek.

Karácsony a videóban kiemelte, nem hajlandó lemondani arról, hogy képviselje a budapestieknek azt a jogos igényét, hogy egy élhető város érdekében a kormány támogatását és együttműködését megszerezze.

Ma egy éve bízott meg a budapestiek többsége ennek a csodálatos városnak az irányításával. Tavaly október 13-án szavaztak bizalmat a fővárosi választók egy politikailag sokszínű, progresszív közösségnek és bíztak meg minket egy a párbeszédre, a közös gondolkodásra, a fenntarthatóságra épülő városkormányzás megkezdésével. Mozgalmas, emberpróbáló, de sok szempontból eredményes egy év áll mögöttünk és még nagyon sok kihívás előttünk. Bár nem vagyunk tökéletesek, hiszem, hogy a helyes úton járunk. Köszönöm, Budapest!

- írta Karácsony a Facebookon megosztott videó mellé.

Forrás: Infostart

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Karácsonynak egy nagy hibája volt! Azt hitte, a kormányfő úriember, aki betartja amit igér! Ebben óriásit tévedett! Elfelejtette: "Ne azt nézzék mit mondok, hanem mit csinálok!" A Lánchíd témában hány évet is bénázott Tarlós? Miután akkor semmire sem jutott, most a partvonalról osztja az észt!
Pálinkás Pál
Te méretes marha , téged senki nem választott meg, tarlóst küldték a fenébe...helyetted egy próbababát is lehetett volna indítani,az is nyert volna!!! te vagy az ellenzékben a trójai faló...ha téged indítanak miniszterelnök jelöltnek,akkor biztos a bukás...
surdilloFUJT
@Pálinkás Pál: meg a jó q..va nénikéd napihülye fidessnyalonc!!!Az agyrágó bogár éhenhalt a fidesscsicska nyalonc fejedben!!tarhás pipi csak segített orbánnak lenyomni a fővárost,remélem nem sokáig élvezi a NEM megérdemelt cimet!!!
Pálinkás Pál
@surdilloFUJT: te nekem ugatsz buzivirág?ki a tököm vagy te? orvos látott mostanában?
surdilloFUJT
@Shikari: akkor éppoly idióta seggnyalonc lenne mint te meg a hozzádhasonló újnáci senkiházi!!!
ómió
Akkor még véletlen se azért, hogy vezesd? Ja, hogy arra alkalmatlan vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.