A házelnök szerint Magyarország és Lengyelország Brüsszelből irányított politikai és ideológiai hadjárat kitüntetett célkeresztjében van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Lassan ott tartok, hogy a kormánytagokra, a parlamenti fideszesekre már nem is úgy nézek, mint magyar állampolgárokra. Amit képviselnek, nem az én kultúrám, nem a hazámé, amiben felnevelkedtem: idegenek, akik el akarják foglalni a szülőföldemet, hogy a maguk képére formálják az itt élő népet, elvegyék a történelmét, a tudását, és arra kényszerítsék, hogy őket szolgálják. Egy barbár törzs vágtatott be , mindent lerombol, ami nem tetszik neki, mindenkit lekaszabol, aki az útjukba áll.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fck u
@Nyírfa: ma, 16:49

Ezt most nagyom megaszontad!

1 000 000 000 000 lájk
grincss
Rossz hírem van Lacus!
Lehet, h a keresztbe te is bekerülsz! :-)
Nyírfa
@grincss: Ja. Mesebeli gonosz lények, akiket ide száműztek a világukból, hogy, látva az emberek félelmeit, közöttük ébredjenek rá a jóságra, és démonokból váljanak jószívű segítővé. De, ahogy az lenni szokott, az embernek tetszett a gonoszság, és az idegenek kurzusokat indítottak , hogy megtanítsák a jelentkezőket a sötét praktikákra. Maguk is meglepődtek a túljelentkezésen, az igyekezeten , amilyen szorgalommal sajátították el az embernebulók a fogásokat, hogyan tudják
minél jobban becsapni, meglopni , eltenni a láb alól egymást. Az idegenek, mivel nem jobbá váltak, hanem felszabadították az emberben szunnyadó sötétet, nem térhettek haza, azóta is köztünk járnak, és tanítványaikkal összefogva a föld leigázására törnek.
Lepényleső
Neem? Ahol viszont a kisebbség zsarolja,fosztogatja a nagy többséget abból részt venni szeretnek?
csipetke
Lehet,hogy normálisan,tisztességesen kellett volna kormányozni,megtartva a demokratikus normákat,a jogállamiságot,nem átírni a választási törvényt,alaptörvényt,és akkor nem kéne egy ilyen izééét tartani,mint poltpéter,aki elsikálja a gázos ügyleteket.Nem véletlenül nem csatlakoztak az Európai Ügyészséghez, ez viszont egyben elismerése is annak a ténynek,hogy itt rohadtul nincsenek rendben a dolgok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.