A tévés elemző- és véleményműsorokból és humoristaként is ismert Ceglédi Zoltán a momentumos EP-képviselő, Donáth Anna asszisztenseként dolgozik – írta meg a 444.hu, hozzátéve, hogy a helyi asszisztensek nem az Európai Parlamenttel állnak szerződésben, hanem a képviselővel, személyes tanácsadóknak lehet őket titulálni. A politikai elemző a lap kérdésére elmondta, hogy egyéves, határozott idejű szerződést kapott az ellenzéki párttól.

A politikai elemző Ceglédi Zoltán csatlakozott Donáth Anna momentumos EP-képviselő stábjához – ez derült ki nemrég a politikus holnapjáról, ahol a publicistaként és humoristaként is ismert Ceglédit helyi asszisztensként tüntetik fel

- számolt be a 444.

Ceglédi többnyire elemzőként szólaltatják meg a kormány és az ellenzék politikájáról, a Dumaszínház humoristájaként önálló esteket is szervez, rendszeresen publikál a Jelen című hetilapban és a szeged.hu önkormányzati oldalon, több tízezres Facebook-követőtáborral bír, és az ATV rendszeres vendége – írja a lap, amelynek kérdésére Ceglédi azt írta: egyéves, határozott idejű szerződésről van szó, kommunikációs tervezésről, szövegírásról, kampányötletek kigondolásáról, stratégiai tanácsadásról és politikai napirendelemzésről.

Donáth Anna stábja kiadta a szerződést, e szerint

Ceglédi január eleje óta dolgozik az EP-képviselő mellett, és javadalmazása bruttó 865 ezer forint havonta.

A momentumos politikusnak

Mécs János bruttó 166 ezerért ad alkotmányjogi tanácsokat év végéig, Szakács András pedig szeptember végétől január végéig összesen bruttó 2,6 millió forintot kap kommunikációs tanácsokért és tréningekért.

A 444 hozzáteszi, hogy Ceglédi két éve, egy vele készült portréműsorban arról beszélt:

nem dolga politikusok munkáját elvégezni, nekik kampányolni, és nem véletlenül nem dolgozik pártoknak és politikusoknak, mert így nem sorolhatja őt senki „sajátjai” közé.

Forrás: 444, 24.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Ha efftársi tanácsai lennének, a gazdádnak súgna.
ómió
@Aki Én: Na, melyik énekli az Internacionálétokat? Az én "gazdám", vagy a tiéd, akinek a mantráját tolod? Hazudd ide hamar!
ómió
@durbincs: Azért a "szent bolsevik zsoltár" Internacionálé a génjeikben van!
szegfue
@durbincs: Ön egy szerencsétlen hülye... és ugy is kezelem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.