Orbán Viktor miniszterelnök október 23-án, pénteken kora reggel Wittner Mária 56-os szabadságharcossal emlékezett meg az 1956-os forradalom 64. évfordulójáról.

A Facebookon közzétett videóban az látható, hogy a kormányfő és Wittner Mária egy Gloria Victis 1956 feliratú, nemzeti színű szalaggal átkötött koszorút helyez el a 64 évvel ezelőtti forradalom emblematikus budapesti helyszínén, a Corvin közben, az 56-os pesti srác emlékművénél.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Ki is az a Wittner Mária?
Aki a 2 gyermekét hátrahagyva felment Budapestre munkát keresni mert Vidéken már akkor sem volt, majd a Rádió épületét lövő fiataloknak segített puskát tölteni, és pózolt egy külföldi fotoriporternek !
Akkor életfogytiglanra ítélték, de vajon most mit kapna aki a NER TT épületére lövöldözne???
Ja igen és 9 éve sirt nagyon hogy csak 160 ezer a nyugdíja és abból éhen döglene ha nem kapná képviselőként azt a 720 ezret.
Jelentkezzen aki ma örülne ha 160 ezer volna a nyugdíja. !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@silber13: Bolsi szarkupacként ébredtél, éhes proletár?! De, hisz' akkor csak tartod a formádat!
silber13
@ómió: :-)))))))))))))))))))))))))))))))
legott
Ezzel több szempontból is semmibe vette és szembeköpte a saját választóit Orbán.
Csak a szokásos.
A sok szerencsétlennek meg nincs annyi önbecsülése sem, hogy legalább néha kikérje magának.
Ez a feltétel nélküli odaadás, csordaszellem a hívők részéről a szektákra jellemzőek (ahogy a tudatmódosítás és a kognitív disszonancia is).

Más.
Orbán és a fideszesek Trumpnak drukkolnak és éltetnek egy másik, a saját országát szétcsesző, megosztó őrültet (Oroszországról, Törökországról, Kínáról, meg az összes -bebasztán, meg -kibajdzsán diktatúrákról ne is beszéljünk... meg ezen országok keresztényüldözéseiről... Oroszország is üldöz és ellehetetlenít olyan keresztény közösségeket amelyek nem tetszenek neki, akár csak Orbán).

De:
"Donald Trump - bár rendszeresen komoly mennyiségű tweetet szór ki az éterbe és nemrég az is kiderült, milyen jó barátok Orbán Viktorral -, még egyszer sem szólalt meg az 1956-os eseményekkel kapcsolatban."
lampa laz
@sgl: Igen, a fidesz a komcsik, besúgók, bűnözők, prostik és idióta celebek gyüjtőpártja. Ez a gusztustalan zsírtömeg ezekre a hulladékokra büszke.
legott
1. Szóval egyedük Wittner Mária él már csak az '56-os forradalmárok közül.
2. Orbán már csak egyedül Wittner Máriát érdemesítette arra, hogy koszorúzzon az '56-os emlékműnél.
3. Csak egyedül Wittner Mária meri arccal vállalni Orbán Viktort (aki képes volt megkoszorúzni Kínában egy kommunista emlékművet, és újra ránk szabadítani azt az Oroszországot, amelyiknek az emlékművében dicsőségként szerepel az '56-os forradalom leverése...)

A mai Fidesz szégyen és gyalázat - mindenestül, mindenkistül !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.