Orbán Viktor miniszterelnök október 23-án, pénteken kora reggel Wittner Mária 56-os szabadságharcossal emlékezett meg az 1956-os forradalom 64. évfordulójáról.

A Facebookon közzétett videóban az látható, hogy a kormányfő és Wittner Mária egy Gloria Victis 1956 feliratú, nemzeti színű szalaggal átkötött koszorút helyez el a 64 évvel ezelőtti forradalom emblematikus budapesti helyszínén, a Corvin közben, az 56-os pesti srác emlékművénél.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Pont vele?? Bableves Marcsával? Kora reggel, kiürített Corvin közben??
Fosik a puhos? Hát nem tudtak jönni a lengyel bértapsolók ugye?
Nagyon röhögök!!! :DDDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@ómió: :-)))))))))))))))))))))))))))))))
sgl
@lampa laz: Bezzeg arról milyen kuss van, hogy a nemzet fekete párduca 44-ben önként belépett a Waffen SS-be és ott náciskodott. Majd 56-ben Nyugatnémeto-ba diszidált, megtudták az előéletét és kiutasították, 57-ben hazajött és a komcsik kegyeltje lett, majd láss csodát felcsuti pálfordulása lett neki is, a fidesz dédelgetett nemzeti hőse lett az "Aranycsapat" legostobább senkije.
...
Másik ilyen fidesz kiemelte hős Wittner Mariska a nemzet alkoholista qrvája.
Gyönyörű idolok a fidesz zászlaján.
Na ezért muszáj nekik mindenkit bemocskolni aki tudnak, gondolják ezzel elhalványul saját mocskuk.
Ugyanezt teszik amikor komcsiznak a Parlamentben, : a vérkomcsik kompenzálnak.
Tök röhej amikor a miniszterálnok komcsizik, miközben komcsi bölcsőben nevelkedett, szüleitől komcsi elveket szopott huszonéves koráig, ...
legott
Ezzel több szempontból is semmibe vette és szembeköpte a saját választóit Orbán.
Csak a szokásos.
A sok szerencsétlennek meg nincs annyi önbecsülése sem, hogy legalább néha kikérje magának.
Ez a feltétel nélküli odaadás, csordaszellem a hívők részéről a szektákra jellemzőek (ahogy a tudatmódosítás és a kognitív disszonancia is).

Más.
Orbán és a fideszesek Trumpnak drukkolnak és éltetnek egy másik, a saját országát szétcsesző, megosztó őrültet (Oroszországról, Törökországról, Kínáról, meg az összes -bebasztán, meg -kibajdzsán diktatúrákról ne is beszéljünk... meg ezen országok keresztényüldözéseiről... Oroszország is üldöz és ellehetetlenít olyan keresztény közösségeket amelyek nem tetszenek neki, akár csak Orbán).

De:
"Donald Trump - bár rendszeresen komoly mennyiségű tweetet szór ki az éterbe és nemrég az is kiderült, milyen jó barátok Orbán Viktorral -, még egyszer sem szólalt meg az 1956-os eseményekkel kapcsolatban."
lampa laz
@sgl: Igen, a fidesz a komcsik, besúgók, bűnözők, prostik és idióta celebek gyüjtőpártja. Ez a gusztustalan zsírtömeg ezekre a hulladékokra büszke.
legott
1. Szóval egyedük Wittner Mária él már csak az '56-os forradalmárok közül.
2. Orbán már csak egyedül Wittner Máriát érdemesítette arra, hogy koszorúzzon az '56-os emlékműnél.
3. Csak egyedül Wittner Mária meri arccal vállalni Orbán Viktort (aki képes volt megkoszorúzni Kínában egy kommunista emlékművet, és újra ránk szabadítani azt az Oroszországot, amelyiknek az emlékművében dicsőségként szerepel az '56-os forradalom leverése...)

A mai Fidesz szégyen és gyalázat - mindenestül, mindenkistül !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.