Újabb alagutat fedeztek fel a rendőrök a magyar-szerb határon.

(Forrás: hvg.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nessy: a földet? montakrisztó nekik,hogy ö a cellájába dugta el.. ;)
sok jó föld kis helyen is elfér!
Giovanni Alba
@csak úgy...: Főnök! Oszt' micsinájjunk a kiásott fődde'? - Hát, ássá' néki egy nagy gödröt, esse' tudod?
És mindezt a nap 24 órájában, a hét 7 napján, esőben, hóban (jól van, hó még nincsen, de lehet) járőröző, éberen figyelő rendőrök, katonák (vagy kik vannak most ott, már követni sem bírom, határvadászok?) orra előtt. Feltétlenül el kell kapni ezeket az ásós embereket, kimosdatni, felruházni, legalább annyira megfizetni, mint a futbólista idétlenkedőket, bevetni mindenütt, ahol csővezetéket fektetnénk feltárás nélkül, és nagyon, de nagyon vigyázni rájuk, nehogy lelépjenek a konkurenciához.
csak úgy....
@Giovanni Alba: a vakondok szégyenükbe elköltöztek ásotthalom környékéröl is..
fideszes gyökér
GYÜNNEK ÁM A MIGRÁNCSOK!
RESZKES!
(plakát)
Szeparepa2
@fideszes gyökér: De nem ám akármilyenek jönnek, hanem mutáns koronavírusos migráns zombik, a vírustól személyiségüket vesztett habzó szájú hörgő, nyakra foggal támadó pokolfajzatok, és azonnal ugyanolyan szörnyeteggé válik az áldozat a marrásuktól... erejük sokszoros, fájdalmat nem érzik, szinte elpusztíthatatlanok... amíg a test mechanikailag mozdítható, addig mozognak és marcangolnak, tehát mint a zombifilmekben; de ez már a valóság, már itt áll százezernyi a kerítéseknél, vérben forgó szemekkel, tántorogva hörögve vérhabos szájakkal... meneküljön ki merre lát...
Sámannus
Sokan jönnek légi folyosón is, de oda nem szól vakondi beosztása. és a tankok sem tudnak repülni.
A múltkoriban meg cigit csempésztek helikopterrel. A ruszki masina olyan zajt csapott, hogy majd ledőlt a határkerítés is ám! Á nem fogtak el senkit a maffiának olyan hosszú a keze.
Az arab maffiavezért Paraont meg veres szőnyegen ünnepelte a migránsimádók hazai egyesülete, akit a pohos is komájának fogadott, maga mellé költöztette, Tóni meg zabrált belőlük minta zállat. Nem úgy mint szemészet rendelős Gyúrcsányi aki néhány koldust fogadott maga mellé . A nagyzsebűek önfeláldozóan köteg számra üzleteltek a telefonkártyákkal is ezért szopatják azóta is a lakosságot is évente, mint a betörőket, mert itt a kisemberek a bűnösök ám nem a zsiványok! azoknak a ravasz legfőbb ügyész bottal üti a lábuk nyomát is ám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.