Szerinte valójában az Orbán-kormány mellett tüntetett több mint tízezer ember péntek délután.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Csizmás Kond: "...a szabadság nem önkényt jelent és nem a más bőrén pénzén való élősködést." Ezt mondjuk és mégis itt van 10 éve a nyakunkon ez a kib@szott maffiabanda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Volt olyan plakát, hogy a művészet szabad...de a szabadság nem önkényt jelent és nem a más bőrén pénzén való élősködést.
simmering73
@Csizmás Kond: "...a szabadság nem önkényt jelent és nem a más bőrén pénzén való élősködést." Ezt mondjuk és mégis itt van 10 éve a nyakunkon ez a kib@szott maffiabanda.
Csizmás Kond
@simmering73: ...ja...és ha ezek elmennek jön más. Amúgy a szabadság az önfegyelem az önellátás és mástól való függetlenség, ami a munkánk által megszerzett önellátást és megbecsülést jelképezi, és nem azt hogy elfoglalunk közös dolgokat és követeljük a saját kívánságainkat.
solidedge
Tisztelem Gulyás Gergelyt. Nyíltan be meri vallani, hogy hülye.
kissé felnőttem
" hej te bunkócska te drága hej te eleven fa gircses - görcsös ága "??
Nincs -e ? neked vagy nálad lehet, ez e NÉP legfontosabb ügye. Elhiszed vagy nem ebbe fogtok bukni aztán lestek ám az ablakon ki- ki. Rács lesz ám.
tudode
Na jó!
-
Vannak a jogÁSZOK és a normális emberek, de ez a galeri nem azok közé tartozik!
.
---- Liberation: Orbán Viktor avagy a szélsőség krémje
nepszava.hu/1094618_liberation-orban-viktor-avagy-a-szelsoseg-kremje
.
"""A Liberation hét végi számában a magyar kormány politikájáról és főként a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alapítványairól közölt cikket""".
-----------------------------------.
...
Ha csak azt tekintjük át, hogy az MNB alapítványaiba fekteti be a jövedelmezőségét, miközben az államnak kell állnia az esetleges hiányt!""" (...)
----------------------------------
.
Azzal együtt, hogy a mindenkori kormánynak nincs pénze, rendes körülmények között az adófizetők befizetéseivel gazdálkodhatnának, garázdálkodás helyett!
.
Szinte minden szinten azt művelik, hogy a tagország feladatkörébe tartozó feladatokat kicsapják ide, oda, aztán lehet osztogatni/fosztogatni a nehezen dolgozó kis/nagyemberek adóforintjaival!
.
Az azért mindennek a teteje, hogy az SZFE-sek kiállását is képesek kisajátítani, azért járatva az etetőjüket, hogy mozogjon, nehogy szájzárat kapjanak!
Sámannus
De te beférsz az ötven leghülyébb közé ez nyilvánvaló.
karma1
Azert megneznem azt az otvenes listat,... Lehet, hogy a kipcsak-turk egysegrol tartott szimpozion allhat az elso helyen...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.