Roppant kínos helyzetbe hozta magát a kormányzati főpropagandista.

Elismerte hibáját a lebukott kormányzati főpropagandista: hülyét csinált magából és a kormányból

"Tegnap este részt vettem a Ferencváros-Újpest mérkőzésen. A meccs alatt az előírásoknak megfelelően rajtam volt, ugyanakkor néhány fotó erejéig levettem a maszkot, ez hiba volt"

- írta vasárnap a Facebook-oldalán Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, aki az előző nap maszk nélküli fényképet posztolt ugyanitt magáról a Ferencváros és az Újpest hétvégi rangadójáról – írja a 444.hu.

A 444.hu volt az a lap, amely lebuktatta Farkast. A propagandista Facebook-oldaláról azóta eltávolított fotóját elmentették, és itt tekinthetik meg.

Farkas felelőtlensége azért is roppant kínos, mert a mérkőzés előtt egy nappal döntött Farkas kenyéradója, a kormány arról, hogy a focimeccseken kötelező a maszkviselés.

Farkas azután kért elnézést, hogy a 444.hu nyilvánosságra hozta az eltávolított fotót.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Illyés Tibor

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tényleg létezik ilyen név, hogy "Farkasőrs"? Mentsük meg tőle a 6 tyúk tavát!p Farkas Örs, a Rogán-féle Kormányzati Tájékoztatási Központ tájékozatlanságáról elhíresült szóvivője, korábban viszont Kocsis Máté kabinetfőnökeként tevékenykedett. Farkas Örs elsődleges referenciái: Hír TV, Pesti srácok. Neves, mi? Nemtelen, az. Örsike lehet hogy azért vette le a szájmaszkot, mert szóltak neki, hogy kér e egy csésze kávét, mert Gulyás Gergely is megmondta, hogy a szurkolók nem isznak alkoholt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Shikari: Ahhoz képest,hogy apád bráneréből ittad a tejet,egész jól viseled a szarakodást!Azért ha nem itt ennéd jobban örülnének az Emberek!A prostik hálásak az ilyen turul csicska minden böfögéséért!
ómió
Így van ez, ha valakiből hiányzik az "efftársi hibátlanság"! Pláne, ha még rá se hazudják!
tudode
Szokatlan, hogy a hazugsággyár egyik ifjú tanonca önkritikát gyakorol, nem engedi el a füle mellett, mint tanítómestere a Mészáros, és egyéb bulit!
kokopelli
@tudode: milyen önkritikát!Feltünéskeltés az egész!Amennyiben valaki kifujja az orrát vagy iszik, akkor is leveszi a
maszkot!...és még sok-sok alkalommal...rövid időre!!
solidedge
Nincs unalmasabb, mint a tegnapi újság. A Propeller fél hónapos hírt vett elő. Csak megjegyzem, hogy kikaptunk Mohácsnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.