A tét ezermilliárd forint - állítja a DK-s Varju László.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igencsak jogos kérdés

bár felettébb költői, s nem értana pontosítani

Egy képviselő érdeklődött az MNB-nél, hogy „ befizeti-e a Magyar Nemzeti Bank az árfolyamnyereségét a magyar költségvetésbe?”!
A kérdés így jó lett volna, még ha kellően naiv is, de nem egészen így fogalmazta meg mert hozzátette, hogy „idén is”, ami arra utalhatna, hogy szokta. Pedig mint ismert valójában elő-elő fordul, hogy – a látszat kedvéért – csurran-cseppen valami. Egyesek szerint már olyan is volt, hogy megközelítette az harmadát.
A válasz, amit az MTI tudósítása szerint Virág Barnabás, a jegybank alelnöke adott a képviselőnek igencsak jól sikerült. Kiemelten hangsúlyozta, hogy „Az eredmény felhasználásáról az MNB igazgatósága dönt: vagy osztalékként fizeti azt be a költségvetésbe, vagy támogatásokra fordítja”, majd hozzáfűzte: „AZ EREDMÉNY A JÖVŐBEN IS A MAGYAR CSALÁDOK ÉS VÁLLALKOZÁSOK ÉRDEKEIT FOGJA SZOLGÁLNI.”!!! =))
Na ettől tartottunk eddig is, jellemzően Orbán és erőteljesen Matolcsy családja vállalkozásai!!

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmet az MNB érdekességére; íme az alelnök „életrajza”:
www.mnb.hu/a-jegybank/informaciok-a-jegybankrol/mnb-iranyitasa-es-ellenorzese/virag-barnabas-eletrajza

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.